featured

ADA kritik bir direnç noktasına yaklaşırken, yatırımcılar bir çekilme beklemeli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA için Vasil yükseltmesinin IOHK tarafından başarılı olduğu açıklandı. Bu yükseltme “önemli performans ve yetenek geliştirmeleri getirecek” dendi. Ayrıca, IOHK bunu üstlendikleri en iddialı çalışma programı olarak nitelendirdi.

Fiyat grafiklerinde, son birkaç gün içinde büyük artışlar görüldü. Piyasa lideri olan Bitcoin (BTC) için keskin bir geri çekilme olasılığı, Cardano (ADA) fiyatının daha fazla kazanç yaşaması için bir tehdit oluşturuyor. Tedbirli yatırımcılar, bu yönde güçlü bir eğilim oluşturmak ve ticaret yapmak için bekleyebilirler.

Bu yazının yazıldığı sırada 0,49 dolar seviyesi güçlü bir direnç noktası olarak görev görürken, destek noktaları ise 0,44 dolar ve 0,46 dolar seviyelerinde bulunuyor.

ADA 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

Dört saatlik grafik, son iki haftanın en düşük seviyelerini oluşturdu. Birkaç gün önce altcoin’in fiyatı 0,46 dolar seviyesinin üzerine çıktı. ADA, 0,49 dolarda bulunan bir direnç noktasına yaklaşmış durumda. Bu seviye, ağustos ayının başından beri oldukça önemli.

ADA grafik

4 saatlik zaman diliminde bir işlem seansı 0,49 dolar seviyesinin üzerinde kapanana kadar, yatırımcılar 0,48 dolar ile 0,49 dolar arasındaki herhangi bir noktadan satış yapmayı düşünebilirler. Ayrıca, daha büyük alımlar yapmak için bir düşüş hareketi daha beklenebilir.

Teknik göstergeler

Bir saatlik grafikteki teknik göstergeler kısa vadede bir yükseliş hareketine işaret ediyor. Önümüzdeki birkaç saat içinde 0,48 dolar seviyesinden bir reddediliş gelebilir. Ayrıca grafikler, 0,455 dolar seviyesinde güçlü bir destek noktası olduğunu da gösteriyor.

Müthiş Osilatör (AO), Cardano’nun 0,43 dolardan toparlanmasına yanıt olarak önceki işlem gününde daha yüksek seviyelere ulaştı. A/D çizgisi de son birkaç gün içinde daha yüksek dipler oluşturmak için ilerledi.

0,49 dolarda bulunan direnç noktası, kâr realize etmek için değerlendirilebilir. Destek noktasına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda da yatırımcılar bunu bir satın alma fırsatı olarak kullanabilirler.

Sonuç olarak

0,49 dolar seviyesindeki bir ret, keskin bir düşüşe neden olmayabilir. Eğer piyasa lideri olan Bitcoin 19,600 dolar seviyesini geçebilirse, ADA da muhtemelen 0,49 doları geçebilir. Belirsiz piyasa koşulları göz önüne alındığında, küçük pozisyon büyüklüğü ve düşük risk (%0,5) tavsiye edilir. 0,49 dolar ve 0,51 dolar seviyeleri şu anda direnç noktaları olarak görev görmektedir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin