featured

Kripto para analistinden ilgi çekici yorum: BTC konsolide olurken XRP daha fazla yükselecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcısı ve analisti olan Poppe, Bitcoin 20,000 doların üzerine çıkarsa XRP rallisinin devam edebileceğini düşünüyor.

Ripple’ın (XRP) son birkaç gündeki muazzam rallisine rağmen, ticaret platformu Eight’in CEO’su ve ticaret uzmanı olan Michaël van de Poppe, altcoin’in Bitcoin’in performansına bağlı olarak yükseliş hareketine devam edebileceğine inanıyor.

Poppe’a göre, piyasa değerine göre dünyanın en büyük kripto para birimi olan BTC konsolide olur ve 20,000 doların üzerine çıkarsa, diğer altcoin’lerin yanı sıra XRP de büyük çıkışlar yaşayabilir. Poppe bugün paylaştığı bir tweet’te şu sözleri söyledi:

Eh, XRP ağır bir şekilde patlıyor. Mesele şu ki, eğer Bitcoin konsolide olur ve 20,000 doların üzerine çıkarsa, muhtemelen bu altcoin’lerin çoğunun büyük çıkışlar yaşamasının zamanı gelmiştir.

Poppe altcoin yatırımcılarını, BTC’nin 12,000 dolar ile 14,000 dolar aralığına düşebileceğini düşünmek yerine, 20,000 doların üzerinde konsolide olması durumunda kendilerini yakın bir ralliye hazırlamaya çağırdı. Poppe ekledi:

 Kendinizi iyi konumlandırın ve Bitcoin’in 12,000 dolar ile 14,000 dolar arasına düşeceği konusundaki teze güvenmeyin.

kripto para XRP

XRP, kripto piyasasındaki çöküşe rağmen ani bir şekilde yükseldi

Gerçekten, XRP son yedi gün içinde büyük kazançlar kaydetti. Bu, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun resmi olarak özet karar için hareket etmesine sebep oldu. Bir yılı aşkın süredir XRP’nin büyümesini engelleyen davanın yakında sona ereceği ortaya çıktı.

Davadaki olaylar, davanın Ripple’ın lehine sonuçlanabileceğini öne sürerken, kripto para yatırımcıları hızla XRP’yi benimsiyor. Böylece gözde altcoin’in fiyatı artıyor. Son yedi gün içinde XRP, %50 oranında bir ralli gerçekleştirdi. Bunun sonucunda da fiyat, 0,32 dolardan 0,55 dolara yükseldi.

Bu arada kripto para piyasasının lideri olan Bitcoin, son beş gündür 20,000 dolarda bulunan direnç noktasını kırmakta zorlanıyor. BTC, 19 Eylül 2022’den bu yana 18,300 dolar ila 19,700 dolar arasında işlem görüyor.

İlginç bir şekilde XRP, Bitcoin’in düşük performansından etkilenmeyen ilk 10 kripto para arasında tek kripto para birimidir. Bildirildiği gibi LunarCrush, nispeten birleşik sosyal ve piyasa faaliyetleri açısından XRP’yi ilk 3,821 madeni paranın önünde sıraladı.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin