ADA fiyat analizi Düşüş nereye kadar gidecek

ADA fiyat analizi: Düşüş nereye kadar gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa değeriyle önemli varlıklar arasında gösterilen Cardano, günü çok iyi geçirmiyor. Diğer kripto para birimleri gibi önemli destek seviyelerini test ediyor. ADA fiyat analizi için destek seviyeleri tek tek aşıldı.

Genel bir düşüşün olmasından dolayı fazlasıyla geri çekilme yaşadı. Cardano yatırımcıları 1,2 $ işaretine düştüğü zaman %60 civarında toplam kayıp yaşadı. Bu kaybı gösteren önemli bir düzeltme görülmüş oldu. Bu destekte iyi bir zaman geçirdikten sonra kripto para, yatırımcılar için yeniden toparlanmaya başladı. Ancak tehlike tamamen bitti diyemeyiz.

Cardano, yazı yazdığımız esnada 1,2 dolar seviyesine kadar geriledi. Bu ay içinde 4 Aralık günü en son bu seviyeyi görmüştü. O zaman Bitcoin 42.000 $ seviyesine kadar sarkmıştı. ADA 1,5 doların altı bu ay içinde birkaç kez test etmiş oldu. ADA fiyat analizi 2022 yılında daha pozitif olabilir. Cardano kurucusu Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde proje hakkında 2022 yılının daha iyi geçeceğini söylemişti.

ADA fiyat analizi: 4 saatlik gösterge

50, 100 ve 200 EMA’nın altındaki ADA fiyat ticareti düşüş eğilimini duruyor. Bununla birlikte, 20 EMA’lık dinamik direncin üzerine çıktı ve potansiyel desteğe döndü. Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr seviyenin biraz daha üzerine çıkarak olumlu işaretler az da olsa verdi.

ADA fiyat analizi için 4 saatliğe baktığımızda kurtarma aşamasında olduğunu görüyoruz. 4 saatlik zaman çizelgesi çizelgesinde bir fincan ve kulp modeli oluşturdu. 27 Aralık’ta fiyat, iyi bir hacimle 1.5$’dan güçlü bir çıkış yaptı. Parite hala seviyenin üzerinde kalmaya çalışıyor. Yatırımcılar için uzun bir giriş fırsatı sunuyor. Öte yandan 1,38 dolar önemli destek olarak kıstas alınabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin