featured

Piyasa yeşillendi, ADA boğaları gücü eline aldı! Büyük ralli yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analisti Dan Gambardello, gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA’nın büyük bir ralliye adım adım yaklaştığını söylüyor. ADA, son 24 saatte %11,67 oranında bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,63 dolar civarında işlem görüyor. Gambardello’nun tweet’i, fiyata ekstra bir itici güç vermiş olabilir.

Raporlara göre, piyasa değerine göre en büyük on kripto para birimi arasında yer alan Cardano, büyük bir rallinin eşiğinde. Kripto analisti Dan Gambardello bugün erken saatlerde Cardano’nun büyük bir ralliye yaklaştığını belirtti.

ADA

Bu ralli, Cardano için bir istikrar ve konsolidasyon döneminden sonra geliyor. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Cardano’nun fiyatı güçlü bir volatilite ile 1 doların altında işlem gördü.

CoinMarketCap verilerine göre, popüler altcoin son saatlerde yükselişte. Veriler, ADA’nın son 24 saatte %11,67 oranında bir artış yaşadığını ve şu anda 0,63 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. Ancak bazı analistler, Cardano’nun daha da fazla kazanç elde etmeye hazır olduğuna inanıyor.

Veri bilimi şirketi IntoThe Block’un bu yılın başlarında attığı bir tweet, Cardano’ya kurumsal yatırımın geldiğini iddia etti. Son dönemde yaşanan işlem hacimlerinin artmasının sebeplerinden biri bu olabilir.

Teknik verilere bakıldığında Cardano, Eylül 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3 dolardan düşmesine rağmen, bu yıl daha iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu.

Teknik göstergeler olumlu

En son yapılan fiyat analizinden de anlaşılacağı üzere Cardano, bugün daha fazla artış yaşayabilir. Analist, yükseliş trendinin fiyat grafiklerinde görülebileceğini söylüyor. Altcoin’in fiyatının 0,55 dolar ile 0,60 dolar arasında küçük bir destekle karşılaşması bekleniyor. 0,62 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde kesin bir kırılma, bir yükseliş trendini teyit edecektir.

CoinMarketCap verilerine göre ADA, 20,900,539,523 dolarlı canlı piyasa değeri ile kripto para birimleri arasında altıncı sırada yer alıyor. Bu yazının yazıldığı sırada maksimum 45,000,000,000 ADA arzına ve 32,973,354,646 ADA dolaşım arzına sahiptir. 24 saatlik işlem hacmi ise 669,513,036 dolar.

Gambardello’nun tweet’inin fiyata ekstra bir itici güç vermiş olabileceğine dair raporlar var. Ayırca, Cardano projesinin son saatlerde de önemli ölçüde güçlendiğini belirtmekte fayda var.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin