featured

Eğer tarih tekerrür ederse SOL fiyatının başına neler gelecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SOL fiyatı, 8 günlük EMA seviyesinin 38,51 dolardan reddedildiğini gösteriyor. Bu da bir geri çekilmenin muhtemel olduğu anlamına gelir. Yatırımcılar, bu düşüş trendinin SOL’u %15 oranında düşürerek 31,66 dolara düşürebileceğini unutmamalı.

8 günlük EMA’yı 38,51 dolardan destek tabanına çeviren dört saatlik bir mum kapanışı, düşüş tezini geçersiz kılacaktır.

Haziran 2022’nin ilk yarısındaki çöküşün ardından gözde altcoin’in fiyatı oldukça oynaktı. Sonuç olarak, fiyatı daha da yukarı iten büyük toparlanma rallileri gördük. Bununla birlikte sıçrama, onu bastıran ve daha yükseğe çıkmasını engelleyen yeni bir pürüzle karşı karşıya görünüyor.

 Fiyat U dönüşüne hazır

SOL fiyatı 18 Haziran ile 24 Haziran arasında kabaca %60 artarak 42,89 dolara yükseldi. Bu hareket etkileyici olsa da, 8 günlük Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) varlığı nedeniyle bir sınırlama ile karşı karşıya kaldı ve yukarı yönü sınırlandı.

Bu ret, Solana fiyatını %28 düşürerek 31,66 dolarda bulunan destek noktasının altına geriledi. Boğalar toparlanıp %28’lik bir yükselişi tetiklerken, bu ralli yine 8 günlük EMA ile karşı karşıya.

Bu eğilim devam ederse bir ret ile fiyatın 31,66 dolarda bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebileceği anlamına gelebilir.

SOL grafik

SOL yukarıda bahsedilen seviyelerin üzerinde kaldığı sürece, her zaman bir geri dönüş şansı vardır. Ancak, bu seviyenin kırılması, %22’lik bir düşüşle 24,52 dolara düşmesine neden olabilir.

Altcoin için işler kasvetli görünse de düşüş, 8 günlük EMA’da 38,51 dolardan reddedilme nedeniyle meydana geliyor. Bununla birlikte, yükseliş momentumu gücünü koruyabilirse altcoin’in38,51 doların üzerinde dört saatlik bir mum çubuğu üretmesi ve 8 günlük EMA’yı bir destek tabanına çevirmesi için iyi bir şans var.

Böyle bir gelişme, fiyat için düşüş tezini geçersiz kılacak ve potansiyel olarak 47,43 dolara kadar bir yükselişi tetikleyecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin