BTC ve ETH fiyat tahmini: İyileşme döngüsü başlayacak mı?

ABD Tüketici Güven Raporu öncesinde BTC ve ETH hareketleri iyi seviyede!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, bu hafta bazı açıklama ve raporları karşılamayız bekliyor. Bu karşıma öncesinde ise olumlu hava dikkat çekiyor. Özellikle de altcoin’lerin lideri 1.200 doları aşarak arkadaşlarına öncülük etti.

Bitcoin fiyatında belirsizlik sürüyor. 15.500 ve 17.000 dolardaki bant aralığına sıkışan kripto para birimi, bir türlü istenilen yön hareketini gerçekleştirmedi.

BTC ve ETH hareketlerinde son durum

Ethereum, ABD’den gelecek tüketici güven raporu öncesinde Salı günü yeniden 1.200 doların üzerine çıktı. Fiyat, 1.180 dolarlık kilit direnç seviyesinin üzerindeki bir kırılma oluşturdu. Bitcoin ayrıca bugünkü seansta daha da yükseldi ve beş günlük bir kayıp serisini sona erdirdi.

Bitcoin fiyatı

BTC, fiyatların son destek noktasından uzaklaşmasıyla Salı günü beş günlük bir kayıp serisine son verdi. Bu gidişat için önemli olsa da halen kendini 17.000 doların üstüne kalıcı olarak atamadı.

Grafiğe bakıldığında, fiyat yükselmiş olsa da, göreceli güç endeksinin (RSI) bir tavanla çarpışması nedeniyle bu momentumun korunup korunamayacağı bilinmiyor. Endeks, şu anki değeri 41.12 olan 41.00 tavanının biraz üzerinde seyrediyor.

Fiyat gücü yukarı yönde devam ederse, piyasaya daha fazla boğanın girmesini sağlar. Bu da BTC’yi 17.000 dolara yaklaştırdığını hatta daha fazlasını konuşmamıza yol açar.

Ethereum fiyatı

Piyasanın en değerli ikinci varlığı, Salı günü ABD tüketici güven raporu öncesinde yükseldi. Konferans Kurulu tüketici güven anketinin, Ekim ayındaki 102.5 okumasının biraz altında olan 100 seviyesinde gelmesi bekleniyor.

Bu beklentiler ETH/USD paritesini tekrar hareketlendirdi. Salı günü altcoin 1.200 $’ın üzerine çıktı 

Yukarıda yer alan grafikten de anlaşılacağı i gibi, iki günlük kayıpları sonlandıran hamle geldi. Bu da Ethereum’u Cumartesi gününden bu yana en yüksek noktasına çıkardı.

Genel olarak, bu hareket, RSI’nin 43.70’teki direnç noktasının üzerine çıkmasıyla geldi ve şu anda yazı yazarken 46.10’da seyrediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin