DeFi protokolü Aave, 2022’nin ilk bombasını patlattı

DeFi protokolü Aave, 2022’nin ilk bombasını patlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılında hızlı bir çıkış yakalamak isteyen Aave, yılın ilk duyurusunda mobil cüzdan geliştirdiklerini açıkladı.

Aave, ana akım haline gelme çabaları için 2022’de DeFi’yi bireysel kullanıcılara yaklaştırma vizyonuyla mobil cüzdan proje duyuruyor.

2022’nin ilk önemli adımı

Aave, mobil cüzdan geliştirme duyurusu ile 2022’ye hızlı başladı. Bu hareket, projenin kurucusu Stani Kulechov tarafından açıklandı.

2021’de topluluk üyeleri, ekosisteme ilgi uyandıran Aave için bir mobil uygulama oluşturma önerisinde bulundu. 2001 DeFi adlı teklif ekibi, yeni mobil uygulama ile yeni kullanıcıları Aave protokolüne dahil etmenin daha kolay olacağını ve Aave TVL’yi artırma etkisine sahip olacağını umuyordu.

Stani Kulechov konuyla ilgili şunları söylemişti:

“Aave Grants DAO lideri olarak, 2001DeFi için bir hibeyi şiddetle destekliyorum. Ekip son derece yetenekli, kendilerini bir Aave mobil uygulaması oluşturmaya ve sürdürmeye adadılar ve ilk tasarımlar sağlam”

Ancak Stani Kulechov, Aave’nin şu anda oluşturmakta olduğu mobil cüzdanın önceki tekliften farklı olduğunu söylüyor. “Aave akıllara durgunluk veren bir şey inşa ediyor” diye ekledi.

konuyla ilgili detaylı olmayan bilgilerden yola çıkarak, cüzdanın hareket halindeyken çoklu zincir desteğine ve NFC desteğine sahip olabileceğine dair söylentiler var. Kullanıcılar, 2022’nin Web 3.0 mobil uygulamalarının ana akım haline geldiği yıl olabileceğini öne sürüyor.

Aave’nin yükselişi

DeFi Pulse’a göre, Aave’nin 1,6 milyon ETH’nin kilitli olduğu 12 milyar dolarlık bir TVL’si var. Açık kaynak protokolündeki işlem hacmi, son aylarda daha fazla yatırımcının akın etmesiyle arttı. Platformda getiri elde etme özelliği de dahil olmak üzere sunduğu özellikler nedeniyle yatırımcılardan ilgi görüyor.

Aave ayrıca, kullanıcıların ön koşul teminatını sağladıktan sonra varlıkları ödünç almalarına izin verir. Aave’nin büyümesine az da olsa katkıda bulunan bir başka özellik de “flash kredi” alabilme özelliğidir.

Bir mobil cüzdanın geliştirilmesi, protokole kayda değer bir katkı olacaktır. Duyurudan bu yana, AAVE tokeni, 48 saatin en yüksek seviyesi olan 270,11$’a ulaştıktan sonra 252$’da işlem görüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin