Tezos, 5 doların üzerinde destek buldu; XTZ yükselişi devam edecek mi?
Tezos, 5 doların üzerinde destek buldu; XTZ yükselişi devam edecek mi?

Tezos, 5 doların üzerinde destek buldu; XTZ yükselişi devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos fiyatının yükselişi boğaların dikkatini çekti. Fiyatın bugün yukarı yönlü bir aralığı kapsaması nedeniyle durum alıcılar için olumlu oldu. Tezos fiyatı son birkaç gündür düşüş yaşamasının ardından bugün boğaların hakimiyetindeydi. Fiyattaki yukarı yönlü hareket, son 24 saatte 5,18 dolara yakın bir seviyeye ulaşmasını sağladı.

Tezos (XTZ) 1 günlük fiyat tablosu

Tezos price analysis: XTZ gets support above $5. Will it persist? 1

Yukarıda yer alan XTZ 1 günlük grafiğe göre fiyat arttıkça alıcıların kalıcı liderliği güvence altına alma şanslarının arttığını gösteriyor. Son birkaç gün içinde, fiyat önemli ölçüde düştüğü için kripto paranın değerinde önemli bir kayıp yaşandı. Yaşanan kayıpların ardından şu an önemli sinyaller görünüyor. Fiyat, şimdilik 5,07 dolarda bulunan hareketli ortalama (MA) seviyesinin üzerinde seviyesini korudu.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), birkaç gün düşüşte kaldıktan sonra hafif  yukarı eğim sinyali veriyor. Bununla birlikte, satın alma faaliyeti yavaş olduğu için RSI eğrisi hala bir momentum eksikliği gösteriyor. 1 günlük grafikte Bollinger bandı göstergesi şu değerleri gösteriyor; üst limit 5,84 dolarda yer alırken alt limit ise 4,5 dolarda yer alıyor.

1 günlük fiyat grafiğinde görülen yükseliş trendi, son 12 saat içinde fiyatta düşüş gözlemlendiğinden tersine döndü. Ayılar, son birkaç saat içinde tekrar hakimiyeti almaya çalışıyor ve fiyatı sürekli düşürüyor. Trendler son zamanlarda büyük bir değişim geçirdikten sonra kripto para fiyatı 5,1 dolara çekildi.

Tezos (XTZ) 4 saatlik fiyat tablosu

Tezos price analysis: XTZ gets support above $5. Will it persist? 2

XTZ 4 saatlik grafiğe göre yükseliş eğilimi bozuldu. Üst Bollinger bandı 5,62 dolar ve alt Bollinger bandı 4,9 dolar olduğu için oynaklık hâlâ yüksek görünüyor. RSI eğrisi şu anda biraz aşağı doğru olduğundan ve fiyattaki ani düşüşün bir sonucu olarak gösterge 50 endeksinde bulunduğundan RSI göstergesi tekrar düşüş yaşıyor.

Teknik gösterge tablosundan görüldüğü üzere son birkaç gün içinde gözlemlenen genel eğilim düşüş yönü içerisinde yer alıyor. Toplam 26 teknik göstergeden alış pozisyonununu onaylarken 2 gösterge olumsuz, 10 gösterge nötr pozisyonda ve son olarak 14 gösterge satış pozisyonunda yer alıyor.

Tezos fiyat analizi sonucu

Tezos fiyat analizi, fiyatın daha düşük fiyat aralığında işlem gördüğünü ve birkaç günden beri düşüş momentumunun güç kazandığını ve bunun da kripto paranın değerini olumsuz etkilediğini gösteriyor. Bugün yaşanan toparlanma ve 4 saatlik grafik olumsuz sonuçlar gösteriyor. Son 12 saat içinde fiyatta bir düşüş meydana geldi, bu da önümüzdeki saatlerin kripto para için düşüşün devam edebileceğini gösterebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin