Ünlü milyarder Sam Bankman-Fried, bu coinlerin piyasaya yön verdiğini söylüyor!
Ünlü milyarder Sam Bankman-Fried, bu coinlerin piyasaya yön verdiğini söylüyor!

Ünlü milyarder Sam Bankman-Fried, bu coinlerin piyasaya yön verdiğini söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kriptodaki en zengin yatırımcılardan Sam Bankman-Fried, Solana’nın Ethereum’u geçebileceğini söylüyor. FTX kurucusu Sam Bankman-Fried aynı zamanda meme coinlerin  önemli yatırım stratejisi olabileceği iddia ediyor.

En zengin kripto milyarderi, temel blockchainin aynı başarıya ulaşamasa bile Ethereum’un yerel tokeninin geniş kurumsal kabul görebileceğine inanıyor. Aynı zamanda, Ethereum 2.0’ı çevreleyen birleştirilebilirlik endişeleri hakkında da görüşlerini bildirdi. Sam Bankman-Fried, İkinci en büyük blockchainin parçalama yardımıyla üretim kapasitesini önemli ölçüde artırabileceğini düşünürken aynı zamanda gerçekleşen işlemlerin sorun haline gelebileceğini belirtti.

Yerel birleştirebilirlik olmayacağı için DeFi uygulamalarının aynı parçaya geçmekten başka seçeneğinin kalamayabileceğini söyledi. Bankman-Fried ayrıca Solana’nın Ethereun’a göre çok daha iyi performans gösterdiğini vurguladı.

Sam Bankman-Fried: Meme coinler piyasaya yön veriyor!

İnsanların belirli bir kripto para projesi seçerken bakmaları gereken belirli kriterler sorulduğunda, Bankman-Fried, yatırımcıların meme döngülerini takip etmesi gerektiğini söyledi ve meme coinlerin önemini vurguladı.

Memeler çok önemli… Piyasayı onlar yönlendiriyor.

Bununla birlikte, net değerinin 22.5 milyar dolar olduğu tahmin edilen kripto yatırımcısı, izleyicilerini meme stoklarının ve meme paralarının riskli olma eğiliminde olduğu konusunda da uyarılarda bulundu.

Dogecoin ve Shiba Inu gibi meme paraları bu yıl üstün geldi ve muazzam getiriler elde etti. Bununla birlikte, sahiplerini milyonlarca dolardan soyan Squid Games kripto para dolandırıcılığı, şaka kripto paraların insanları nasıl zarara uğratabileceğini söyledi.

Sam Bankman-Fried, alıcıları asla kaybetmeye hazır olduklarından daha fazla yatırım yapmamaları gerektiğini söyledi. Konuşmasında yatırımların %90 oranında düşebileceğini göz önünde bulundurmaları konusunda uyarıda bulundu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin