Bitcoin cüzdan sayısı tüm zamanların zirvesine ulaştı! BTC için sırada ne var?
Bitcoin cüzdan sayısı tüm zamanların zirvesine ulaştı! BTC için sırada ne var?

Bitcoin cüzdan sayısı tüm zamanların zirvesine ulaştı! BTC için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, hafif bir kazancın ardından 58.000 doların üzerinde işlem görüyor ancak Hâlâ 60.000 dolara ulaşamıyor. Bu sırada Bitcoin adres sayısı da yüm zamanların en yüksek seviyesi olan 40 milyon adrese ulaştı.

Bitcoin, son 24 saat içinde yüzde 2,5 oranında yükseldikten sonra yazım sırasında 58.000 doların üzerinde işlem görüyor. BTC 60.000 dolarda yer alan direnci geçmeye çalışmasına rağmen birkaç gündür yatay seviyelerde işlem görüyor. Bununla birlikte, yavaş ivmeye rağmen, BTC sahipleri şimdi her zamankinden daha fazla güveniyor.

Elde edilen yeni verilere göre Bitcoin adres sayısı tüm zamanların zirvesine ulaştı. Bu veriler sahiplerin BTC’nin büyük bir çıkışa hazır olduğuna her zamankinden daha fazla ikna olduğunu gösteriyor.

24 Kasım itibariyle, sıfır olmayan bakiyeye sahip cüzdanlar 39.4 milyona ulaşmıştı. OKLink’ten gelen veriler, bu sayının 2019’dan beri istikrarlı bir şekilde artığı sonucuna ulaşılıyor. Cüzdan yükselişi fiyat düşüşüne rağmen gerçekleşti.

Ocak 2019’da Bitcoin’in fiyatı 4.000 dolardı ve cüzdan sayısı ise 22 milyondu. Bitcoin geçen yıl Mart ayında değerinin yarısı kadar düştüğünde bile istikrarlı cüzdan yükselişini sürdürdü.

Bitcoin için sırada ne var? Analistler ne söylüyor?

Bitcoin geçen hafta yüzde 2,9 düştü ve 59.500 doların üzerinde haftaya başladı. O zaman, aşağıdaki grafiğin gösterdiği gibi bazı kısa zaman dilimlerinde bu fiyatın üzerinde işlem gördü.

Delta Exchange CEO’su Pankaj Balani, BTC’nin geçen hafta olduğu şimdilik dar bir aralıkta işlem göreceğini düşünüyor. Ancak yine de BTC fiyatının 53.000 doların altına gerileyeceğine inanmıyor.

Pankaj Balani Forbes’a şunları söyledi:

“Kısa vadede piyasanın sınırlı kalacağını düşünüyoruz. BTC birkaç kez 60.000 doların üzerinde başarısız oldu. Bu seviyenin üzerine çıkması biraz zaman alacak, aynı zamanda 1TN piyasa değeri olan 53.000 ile 54.000 güçlü destek görevi görecek.”

Diğer analistler, hacim ağırlıklı ortalama fiyatlandırma modelinin önemini vurguladı. Bu model, Bitcoin için “doğru” fiyatın 53.000 dolar civarında olduğunu gösteriyor. Çoğu analist bu fiyatın BTC için önemli bir destek olduğuna inanıyor.

BTC için 53.000 doların önemi aynı zamanda, piyasa değerini 1 trilyon doların üzerinde tutmak önemli bir fiyat.

Ticaret yazılımı firması TrendSpider’de piyasa analisti olan Jake Wujastyk, ise şu yorumu yaptı:

“Dolar maliyeti ortalama fiyatının test edildiği her zaman, ortalama katılımcı başabaş noktasına geri döndüğü ve piyasadaki arzı kuruttuğu için fiyatın sıçrama yapabileceği bir alan olabileceğini kabul ediyorum.”

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin