Bu altcoine sahip olanlar dikkat! Sonu mu geliyor?
Bu altcoine sahip olanlar dikkat! Sonu mu geliyor?

Bu altcoine sahip olanlar dikkat! Sonu mu geliyor?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyat performansında zor zamanlar yaşıyor gibi görünüyor. Bu ADA için oyunun sonu mu? Yoksa önümüzdeki günlerde daha fazla umut var mı?

Cardano fiyatı düştü

Cardano’nun yerel tokeni ADA fiyatı piyasada önemli miktarda düştü. Sert fiyat düşüşü, ADA’nın fiyat hareketi açısından neredeyse tamamen el değiştirdiği tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) başladı.

ADA’nın geçtiğimiz günlerde iyi yönlü piyasa hareketini takip etmekte gecikmesi bazı diğer kripto para birimlerinin popülerliğini artırdı. Solana (SOL) büyük bir ivme kazandı ve şu anda ADA’yı tahtından ederek en iyi ilk 5 kripto para biriminin arasına girdi.

Beklenen sözleşme, beklenmeyen sonuç

Yatırımcılar Cardano’nun merakla beklenen akıllı sözleşmesinin piyasaya sürülmesinin ardından çok daha iyi bir fiyat beklentisine girmişlerdi. Fakat durum tam tersi gibi görünüyor. Birçok yatırımcı, ADA’nın düşük fiyatlı eylemini, lansman sırasında ertelenen bazı altyapı parçalarına bağlıyor. Çoğu geliştirici son güncellemenin ardından Cardano Blockchain’de yerleşik DApp’lerinin yayına alamadı.

Bu sırada, Solana, Algorand ve Elrond gibi projeler ağlarında zaten DApp desteğine sahipler. Diğer taraftan, yatırımcılar için Cardano’nun tam gücünü yeniden kazanması için her zamankinden daha fazla umut var. Ve düşükten girmek isteyenler için bu bir fırsat olabilir.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir