Ripple, kripto düzenlemesi için yeni yaklaşımını paylaştı
Ripple, kripto düzenlemesi için yeni yaklaşımını paylaştı

Ripple, kripto düzenlemesi için yeni yaklaşımını paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple bugün yeni bir kripto düzenlemeleriyle ilgili yaklaşımını paylaştı. Ripple’ın paylaştığı yeni yaklaşıma göre kriptonun dinamik yeteneklerini düzenlemeyi amaçlıyor. Şirket ek olarak kriptonun kamu politikası için eğitim merkezi olmayı hedefliyor.

Ripple, kripto düzenlemesi için yepyeni bir çerçeve sunmaya hazırlanıyor. Günümüz kripto ile ilgili faaliyetlerine düzen getirmek için “kripto para düzenlemeleri gerçek bir yaklaşım” olarak nitelendirildi.

Ayrıca rapora göre bu yaklaşım kripto varlıkların yeteneklerine karşı önlem alınmasını sağlayacak alternatif bir yaklaşım olacak. Ripple bu yaklaşımıyla birlikte çözüm odaklı ve gerçekçi bir deneyim sunmak istiyor.

Ayrıca şirket, en iyi kamu politikasının, kamu ve özel işbirliği mevcut düzenleyici çerçevelerin uyarlanması ve kripto inovasyon sanal alanlarının desteklenmesinin önemli derecede katkı sağlayacağına inanıyor. Ripple’a göre tüm bunlar politika oluşturmak için iyi bir şekilde planlanması gereken öncelikler arasında yer alıyor.

Ripple, kripto alanında eğitim merkezi olmak istiyor

Ek olarak, yukarıda belirtilen tekliflerin her birinin sağlanmasının, Amerika’da tüketici ve yatırımcı korumasını sürdürmek için düzenleyici soruna da katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şunları kaydetti:

Kripto paralar ve blockchain teknolojisi, sektörümüze özgü zorlukları ele almak ve çözmek için tasarlanmış net düzenleyici ve lisanslama çerçevelerine ihtiyaç duyar. Bu alanda tartışılan önerilen tüm önlemler, sektöre, pazarlara ve tüketicilere, uygulama yoluyla düzenleme yaklaşımının yapamadığı yasal netliği sağlamayı amaçlıyor.

Ripple, gittikçe daha fazla katkı sağlamak ve uzmanlığını paylaşmak için her türlü fırsatı memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı. Bunu, kripto paralara yönelik ortaya çıkan kamu politikalarını bilgilendirmek ve eğitmek için bir merkez haline getirmek istiyorlar. Şirket devam eden SEC davasına rağmen hedeflere ulaşmak için oldukça kararlı görünüyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin