Bitcoin ve altcoinlerde büyük düşüş

Kripto pazarında kan banyosu: Bitcoin 60 bin doların altına mı düşecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında kan banyosu yaşanıyor. Bitcoin %8 oranında keskin bir düşüş yaşıyor. Ayrıca altcoin piyasasıda de kan kaybını sürdürüyor.

16 Kasım sabahından beri Bitcoin, 1,155 trilyon dolarlık bir piyasa değeri ile 60 bin 549 dolarlık bir fiyatla %8 düşüşle işlem görüyor. Anında destek 60.000 dolarda ve piyasa oynaklığına bakıldığında, BTC de bunun altına düşebilir!

Teknik grafiklere dayanarak, popüler kripto tüccarı Peter Brandt, BTC fiyatının mevcut seviyelerden %10’luk ek bir düzeltme yapabileceğini düşünüyor ve BTC’yi 53.000 $ civarında satın alacağını öne sürüyor. Benzer şekilde, ETH fiyatının %8 ila 4 bin dolar seviyelerinde doğrulamasını bekliyor.

Bir sonraki Tweetinde Brandt, açığa satmak istemediğini ve açıkçı olmadığını açıklıyor. “Bu fiyatlar tahmin veya tavsiye değildir. Böyle bir şey olursa bu fiyatlardan satın almakla ilgileniyorum. Daha fazlası değil. Daha azı da değil. Gizli mesaj yok” diye ekliyor.

Başka bir kripto analisti Lark Davis, Kasım 2017’deki BTC mega yükselişine başlamadan önce yaşanan benzer bir fiyat düzeltmesiyle bugünkü fiyat düzeltmesini karşılaştırıyor.

Kasım 2017’de %29’luk bir düşüş ve %25’lik bir düşüş yaşayan çılgın bir tek gün vardı! Ancak tüm fiyat düşüşüne rağmen ay %55 daha yüksek kapandı. Size sadece bir bakış açısı!

Bitcoin sert düşüş yaşıyor

Bitcoin düşerken: ‘Altcoin’ piyasası da koyu kırmızı renkte

Son birkaç ayda rüya gibi bir ralli yaşayan altcoinler de bugünkü fiyat düzeltmesinde darbe aldı. Ayrıca, Altcoin alanı, son 24 saatte toplu olarak 100 milyar dolardan fazla kaybetti.

İlk on altcoinin tamamı %5-12 arasında bir değer kaybına uğradı. Bunun yanında ETH fiyatı, %8,14 düşüş yaşadı ve şu anda 4.330 dolardan ve 512 milyar dolarlık bir piyasa değerinden işlem görüyor.

Polkadot (DOT), bugün %10’luk bir düşüş yaşadı. Böylece Polkadot Haftalık kayıplarını %20’nin üzerine çıkarmış oldu. Bunun yanında, son dönemdeki en iyi performans gösterenlerden biri olan Solana (SOL) da %5, Cardano (ADA) ise %6’dan fazla değer kaybetti.

CoinGape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin