Ethereum 2.0, “Arrow Glacier” yükseltmesinin tarihi açıklandı!
Ethereum 2.0, “Arrow Glacier” yükseltmesinin tarihi açıklandı!

Ethereum 2.0, “Arrow Glacier” yükseltmesinin tarihi açıklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 2.0 için “Arrow Glacier” yükseltmesinin tarihi açıklandı. Arow Glacier güncellemesinin 8 Aralık tarihinde 13.773.000 blok üzerinde yayınlanması planlanıyor. Son güncelleme olan Altar, 27 Ekim tarihinde gerçekleştirilmişti. Daha kapsamlı bir yükseltme olan Aroow Glacier, Proof of Work’ün sonunu işaret edecek olan Ethereum 2.0 Merge etkinliği için önemli bir adım olacak.

Kısa bir süre sonra yayınlanacak olan bu güncelleme sadece Ropsten test ağını etkileyecek. Bu sebeple Proof of Stake (POS) çalıştıran Ethereum 2.0 işaret zinciri için geçerli olmayacak. Aynısı, Birleştirme daha sonra Ropsten test ağında test edildikten sonra İşaret Zincirinde yürütülmesi planlanıyor. 2022 yılında gerçekleştirilmesi planlanan birleşme etkinliğinden önce gerçekleşecek olan son büyük yükseltme olacak.  Çekirdek geliştiriciler, Merge’in birleştirmeye kadar elde edileceğinden emin görünüyorlar.

Arrow Glacier yükseltmesi, zorluk bombası olarak adlandırılan 10.700.000 blok ile Haziran 2022 tarihine ilerleten EIP-4345’i içerecek. Work of Work (POW) sona erecek ve bunu sürdürmek için herhangi bir seçenek olmayacak.

Ethereum 2.0 hakkında her şey

Ethereum 2.0, güncellemesi ETH ağı için bir sonraki büyük yükseltme olacak. ETH 2.0’ın Stake Kanıtı (POS), eWASM ve parçalama getirmesi planlanıyor. ETH 2.0 güncellemesi ağı çalıştırmak için gereken kaynakları azaltacak ve ölçeklenebilir performansları iyileştirecek.

ETH 2. yükseltmesi üç aşamada gerçekleştirilecek. İlk aşama, Faz 0 İşaret Zinciri 01 Aralık 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Daha sonra, Ethereum birleştirmesi ve ardından 2021 yılının ilk çeyreğinde 1. Aşama gerçekleşecek. Yeni güncelleme tanıtılacak ve parçalar üzerinde veri depolamaya izin verecek, ancak işlemler hâlâ işlenemiyor.

Güncellemenin 2. Aşamanın ETH 2.0 için önemli bir adım olacak ve ağı işler hale getirecek. ETH, 2022 yılında bir noktada piyasaya sürülmesinden sonra gerçekleşecek. Şu anda çalışır durumda olan Ethereum Sanal Makinesi’nin (EVM) yerini alacak olan Ethereum WebAssembly’yi (eWASM) getirecek. Yalnızca ETH 2. zinciri kullanıma sunulduktan sonra akıllı sözleşmelerin ve işlemlerin uygun şekilde yürütülmeye başlayacak.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin