Chainlink balina adresleri, LINK toplamaya devam ediyor
Chainlink balina adresleri, LINK toplamaya devam ediyor

Chainlink balina adresleri, LINK toplamaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önemli altcoinlerinden biri olan Chainlink, rakiplerine göre daha yavaş ilerliyor. Majör coinler arasına giren LINK, yaklaşık 16 milyar dolar piyasa değeri ile 15. sırada yer alıyor. Düzeltmeler yaşasa da 21 dolar ile 38 dolar arasına sıkışmış durumda. Bu şekilde hareketler yaşarken Chainlink balina adresleri daha aktif çalışıyor.

Oracle servis sağlayıcısı LINK, güçlü balina birikimiyle karşı karşıya. Balina birikimleri ortalama 35 dolarda dolaşıyor. Veri sağlayıcı Santiment ise durumla ilgili bir mesaj paylaştı. Santiment’in paylaştığı mesaj,

Chainlink balina adresleri, ellerinde 1 milyon ile 10 milyon dolarlık LINK tutuyor. Toplam bu adreslerin sayısı ise 64 olarak saptandı. Son 4 güne baktığımızda ise balina cüzdanları LINK arzının yüzde 1,89’unu çantalarına ekledi. Bu da arzın %18’ini oluşturuyor.

Chainlink, mega boğaya henüz katılım gösteremedi

Chainlink balina adresleri, sürekli olarak LINK topladıklarını görebiliyoruz. Ancak altcoin boğa rallisinin yaşandığı şu günlerde kripto para birimi eşlik edemiyor. Geçen aya göre yüzde 20 kazanç sağlasa da asıl performans gelmiş değil.

Diğer yandan varlığın ekosistemi temel zeminler üzerinde güç kazanmaya devam ediyor. DeFi ekosisteminde daha fazla Oracle kullanması varlığın pazar değerini artırıyor. Bir diğer önemli ölçüt ise, blok zinciri ağlarında güvence altına alınan toplam değer. Geçtiğimiz hafta güvence altına alınan toplam değer 76,5 milyar doları geçti. Bu da sistem için şaşırtıcı bir değer olarak göze çarptı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin