Bu treni kaçıranlar üzülmüştü: Kazançlı altcoin yeni uçuşa hazırlanıyor olabilir!
Bu treni kaçıranlar üzülmüştü: Kazançlı altcoin yeni uçuşa hazırlanıyor olabilir!

Bu treni kaçıranlar üzülmüştü: Kazançlı altcoin yeni bir uçuşa hazırlanıyor olabilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Elrond için teknik görünüm güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Kripto para birimi kısa süre önce 300 dolarlık ATH seviyesini yeniden test etti ve bu da EGLD için daha da fazla potansiyel olduğunu gösteriyor. Peki EGLD yükselmeye devam edebilecek mi?

50 günlük EMA, EGLD fiyatına dinamik destek görevi görüyor.

EGLD’nin gün içi işlem hacmi, %52’lik bir artışa işaret ediyor ve 182,2 milyon dolarda.

Elrond yükselmeye devam edecek mi?

EGLD grafiğinde daha yüksek zirve ve daha yüksek diplerden oluşan klasik ve sabit bir yükseliş trendi görüyoruz. Bu ralli, 300 dolarlık dirençten güçlü bir şekilde reddedilse de 3 Kasım’da EGLD fiyatı, işlem hacminde güçlü bir artışla bu seviyeden kesin bir çıkış sağlamayı başardı.

EGLDfiyatı, önemli EMA’ların (20, 50, 100 ve 200) üzerinde işlem görüyor ve bu da grafiğinde güçlü bir yükseliş senaryosu olduğunu gösteriyor. Ayrıca 50 EMA hattı, kripto paranın fiyatına dinamik destek sağlıyor.

Nötr çizginin (50) üzerinde hareket eden Göreceli Güç endeksi çizgisi, bir yükseliş hissine işaret ediyor. Ayrıca RSI grafiği, alıcılar arasında hafif bir zayıflık olduğunu öne sürüyor ve net bir düşüş eğilimi gösteriyor.

EGLD geleceği

EGLD 300 dolarlık direnci kırdıktan sonra, fiyatı bu seviyeyi tekrar test etmek ve uygun destek verip veremeyeceğini kontrol etmek için geri çekildi. Kripto para fiyatı bu seviyenin üzerinde tutundu ve bugün itibarıyla yükseliş kırılması için uygun bir ortam hazırlanmışa benziyor.

Grafikteki pivot seviyelere göre kripto para için en yakın direnç 344 dolar ve ardından 370 dolar olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir