Ripple, Liquidity Hub adlı yeni bir hizmet başlatıyor! BTC ve ETH satın alınabilecek
Ripple, Liquidity Hub adlı yeni bir hizmet başlatıyor! BTC ve ETH satın alınabilecek

Ripple, Liquidity Hub adlı yeni bir hizmet başlatıyor! BTC ve ETH satın alınabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple müşterilerinin Bitcoin, Ethereum ve diğer üç tokeni satın almasına izin verecek yeni gelir akışı sağlamayı planlıyor. Bugün yapılan açıklamada Ripple müşterilerine farklı tokenler sunacağını duyurdu.

Ripple Liquidity Hub ile yeni yıl başlayacak hizmeti için kullanıcılarına y Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ethereum Classic alıp satmalarına olanak tanıyacağını bildirdi.

Oluşturulacak Hub hizmetiyle birlikte Ripple’ın bankaların, piyasa yapıcıların ve diğer finansal kurumların isterlerse XRP kullanarak sınır ötesi ödemeler yapmalarını sağlayan mevcut “Talep Üzerine Likidite” platformuna bağlanacak. Ripple, nakitten kriptoya satış makinesi hizmeti CoinMe’nin yeni olacak hizmetin ilk kullanıcılarından biri olacağını belirtti.

Ripple yöneticisi  Asheesh Birla, gerçekleştirdiği röportajda yeni teklifin şirketin kendilerine ve müşterilerine diğer kripto para birimlerine erişim sorusunu yönelten müşterilerine yanıt olarak planlandığını belirtti.

Ripple ayrıca, hızlı büyüyen merkezi olmayan finans dünyası veya kısaca DeFi ile ilişkili diğer ürünlerin yanı sıra kripto staking ve yatırım hizmetleri sunmayı da planlıyor. Birla,  “Ethereum’u satın alıp tuttuktan sonra, gelecek nesil hizmetleri istemeleri mantıklı” olduğunu ve gelecek planları arasında NFT’lerin de olabileceğini ekledi.

Ripple, müşterilerinin çeşitli borsaları, OTC ve diğer kripto satıcılarını taramalarına izin vererek Bitcoin ve diğer teklifleri alıp satmasına izin verecek.

Şirket, her biri kendi müşteri ağına sahip olan dünya çapındaki bankalar ve piyasa yapıcılarla ilişkilerini gelirdi. Bu süre zarfında Ripple büyük işlemden önemli bir pay alacak gibi duruyor. iBaşlangıçta Ripple, müşterileri için kripto depolamak için çeşitli üçüncü taraf koruyucularla ortaklık yapacak. Birla, zamanla şirketin saklama hizmetini kendilerinin sağlayabileceğini ve önemli bir gelir kaynağı olabileceğini ifade etti.

Ripple, gelirinin neredeyse tamamını XRP satışından

Tüm bu gelişmeler ise yaklaşık bir senedir süren SEC davasına rağmen oluyor. Davanın tüm belirsizliklerine rağmen Ripple önemli ortaklıklar kurmayı sürdürüyor.

Ripple’ın kurucu ortakları, 2012 yılında 100 milyar XRP tokeni bastı ve çoğunu şirkete miras bıraktı ve daha sonra bunları sabit aralıklarla satılmak üzere emanete yerleştirdi. Ripple, sınır ötesi para transferlerini kolaylaştırmak için tokeni bir “köprü para birimi” olarak kullanmayı içeren bir stratejiye karar vermeden önce XRP’nin spekülasyonun ötesinde bir faydası olduğunu göstermek için çeşitli girişimlerde bulundu.

Bu başarılı stratejinin sonunda Ripple önemli ortaklıklar kurdu. Ancak açılan SEC davasından sonra şirket kan kaybetti ve ortaklıklar yavaş yavaş sonlanmaya başladı. Şimdilerde ise şirket davanın olumsuz havasında kurtuluyor gibi görünüyor. Son aylarda şirket, Suudi Arabistan ve Japonya gibi yerlerde anlaşmalar imzalayarak denizaşırı pazarlarda yeni ortaklıklara imza attı.

Ripple, bugün yaptığı açıklamada üçüncü çeyreğinin bugüne kadarki en iyi çeyreği olduğunu ve Talep Üzerine Likidite ürününün şu anda 20’den fazla pazarda kullanıldığını belirtti.

Bu arada XRP’nin fiyatı, Ethereum ve Solana’nın muhteşem kazanımlarını yakalayamadı, ancak yine de geçen yıl %400’den fazla yükselmişti. XRP birim başına 1,28 dolar civarında işlem görüyor ve pazar payı 60 milyar doların üzerinde tüm kripto para birimleri arasında yedinci sırada yer alıyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin