Bu altcoin yüzde 13 roketlemenin eşiğinde olabilir! Teknik analiz
Bu altcoin yüzde 13 roketlemenin eşiğinde olabilir! Teknik analiz

Bu altcoin yüzde 13 roketlemenin eşiğinde olabilir! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Maker fiyatı bugün 3220 dolar direncini yeniden test etmek için yükselmeye başladı. Bugün MKR boğaları, momentumun güçlü olması ve kripto paranın bugün önemli bir değer kazanması nedeniyle 2976 dolara kadar bir aralığı kapatmayı bildi.

Genel olarak geçen hafta kripto para birimi için kârlı oldu. 3220 dolarlık direnç oldukça güçlü görünüyor ve yükseliş momentumu devam ederse test edilebilir. Buna karşılık, destek 3025 dolar seviyesinde mevcut.

1 günlük Maker fiyat analizi, boğaların bugün oldukça agresif olduğunu ve kripto fiyatının iyi bir seviyeye getirdiğini gösteriyor. Maker, bu yazı yazılırken 3203 dolardan işlem görüyor, son 24 saatte yüzde 13 değer kazandı ve ayrıca son yedi gün içinde yüzde 35’ten fazla değer artışı bildirdi. İşlem hacmi yüzde 46’dan fazla arttığı için bugün daha da iyi durumda. Piyasa değeri de yüzde dokuzluk bir iyileşme gösteriyor.

Maker grafiğinde şu anda Bollinger bantları genişliyor, üst bant 3242 dolarda ve direnci temsil ediyor. Alt bant ise 2067 dolarda. Bollinger bantlarının ortalaması, kripto para için desteği temsil eden 2654 dolar işaretinde.

Göreceli güç endeksi (RSI) şu anda nötr bölgede, 66’da işlem görüyor. RSI, aşırı alım bölgesinden düştüğü 3 Kasım’dan bu yana nötr bölgede. Ancak, RSI eğrisi yukarı doğru olup artan bir yükseliş varlığına ve satın alma göstergesine işaret ediyor.

Sonuç

Maker fiyat analizine baktığımızda MKR’nin kısa süre içinde 3220 dolarda dirençle karşılaşabileceğini görüyoruz. Yükseliş momentumu yeterince agresif görünüyor ve yakında söz konusu dirençten daha yüksek bir seviyeye bile ulaşabilir. Yatırımcılar, yükseliş momentumunun sürmesi halinde 3332 doların üzerinde bir atılım bekleyebilirler.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin