Polygon fiyat analizi: MATIC bu fiyat engelini aşabilecek mi?
Polygon fiyat analizi: MATIC bu fiyat engelini aşabilecek mi?

Polygon fiyat analizi: MATIC bu fiyat engelini aşabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı, 28 Ekim tarihinde alım baskısında önemli bir artış gördü ve iki önemli engeli aştı. Ancak yükseliş uzun sürmedi ve düşüş başladı. Son olarak MATIC fiyatı bu hafta 1,76 dolar ile 2,21 dolarda yer alıyor. Sonuç olarak, Polygon geri çekildi ve engelleyici engelleri aşmak için yeni bir yükseliş eğilimi bekliyor. Bu hareket, 2. Katman tokeni yeni zirvelere taşıması bekleniyor.

MATIC fiyatı nereye gidiyor?

MATIC fiyatı, 7 Haziran tarihinden  bu yana 1,76 dolarda 3 farklı hareket gerçekleştirdi. Bu teknik oluşum, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafenin 1,76 dolarda yer alan kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilen %15 yükseliş ile fiyat 4,32 dolara yükselebilir.

MATIC fiyatı 28 Ekim tarihinde yukarıda belirtilen engeli aştı. Fiyat 1 gün gibi bir süre içerisinde %24 oranında yükseldi. Bununla birlikte, Polygon boğaları ilgisini kaybetti bunu takiben fiyat düşüşe geçti. Şimdi, MATIC fiyatı 1,76 dolarlık destek tabanının hemen üzerinde yükselişini sürdürüyor ve kısa bir süre sonra fiyat yükselebilir. Bu yükselişi tetiklemek için MATIC fiyatının 2,03 dolar ve 2,21 dolar direnç engelini aşması için yeterli desteği görmesi gerekiyor. Bunu yapmak, Polygon’un MATIC fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4,32$’a iten yaklaşık %100’lük bir yükseliş ile sonuçlanabilir.

MATIC/UDT 1-day chart
MATIC 1 günlük fiyat grafiği.

Fiyatta meydana gelen konsolidasyon, MATIC fiyatını 1,76 dolara kadar geriletebilir. Bu seviyenin altında bir günlük kapanış bir satış baskısı ile sonuçlanırsa, yükselen üçgenin yükseliş tezini geçersiz kılar. Bu hareket muhtemelen panik satışa sebep olup fiyatı 1,56 dolara düşürecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Lara mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin