Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı
Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı

Metaverse platformu MANA, günlük yüzde 100 artış yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 2 gündür dünya Metaverse ile çalkalanıyor. Sadece kripto piyasasını değil dijital dünyayı da yakından ilgilendiriyor. Facebook ise bu alanda kendine pay çıkarabilmek için çalışmalara başladı. Hatta Facebook ismini “Meta” ile bağdaştırdı. Bu arada Metaverse tabanlı kripto varlıklarda ise fiyatlanmalar başladı. En çok fiyatlanmayı MANA gördü. Günlük 2 kat değer kazandı.

Teknolojinin yeni adı olarak karşımıza çıkan Meta, dijital dünyaya yenilik getiriyor. Sanal gerçekliğe farklı bir anlam kazandıran Metaverse, gelecek yıllarda daha fazla karşımıza çıkacak.

Metavrse platformunun ilerlemesi en çok kripto varlıklarına yaradı. Metaverse sistemini kullanan varlıklar harekete geçti. Hatta gelecek yıllarda Metaverse ilerlemesiyle dijital varlıklara daha çok değer katacaktır.

MANA, günün en fazla değer gösteren varlığı oldu

Decentraland, dün başlattığı ralliyi bugün devam ettiriyor. Son 7 günlük grafikte yükselen kanal oluşturan varlık, 0,77 dolardan 2,80 dolara kadar sıçrayış yaptı. Yatırımcılar yeni bir trend başlamasını dikkate alarak Decentraland satın almaya başladı. Sadece MANA değil, SAND, ATLAS gibi Metaverse altyapısına sahip varlıklarda harekete geçti. Ancak bunların içinde en çok MANA ön plana çıktı.

Decentraland, fiyatının artmasıyla beraber piyasa değerini önemli noktaya getirdi. Anlık olarak yüzde 90’ın üzerine çıkabilen MANA, 4 milyar doları aşan piyasa değerine ulaştı. 24 saat içinde kazandığı hacim ise 15 milyar dolar.

Geçtiğimiz hafta MANA alan bir yatırımcının parası 2 kat değerlendi. Ortalama 2x ile 3x arasında bir sıçrayış yaptı. Son 1 ay içinde ise yüzde 250’yi geçen bir büyüme kayıt altına aldı.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin