Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?
Flaş! Shiba Inu sert yükseldi: Yükseliş sürecek mi?

Dogecoin saf dışı: Shiba ilk on içine giren yeni meme coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın kırmızı yaktığı bir günde Shiba yükselenlerin başını çekiyor. Bitcoin’in sert düzeltmesine rağmen meme coin tereddüt etmeden yükseliyor. Ayrıca Coingecko verilerine göre SHIB coin ilk 10 içine girmeyi başardı. Dogecoin’in pabucu resmen dama atıldı.

Kripto dünyası bir dejavu ile karşı karşıya. 2021 yılının ilk boğa döneminde her coin düşerken, DOGE sürekli yükseliyordu. Piyasada para akışı sürekli Dogecoin’e gidiyordu. Bu sefer aynı durum SHIB için geçerli. Geçtiğimiz haftadan bu yana yükselen meme coin durdurulamıyor. Elon Musk’ın tweet’i bile yükselişe engel olamadı.

Shiba Inu, hemen hemen her gün yeni bir ATH ile karşımıza çıkıyor. Yatırımcıların ilgi göstermesinden dolayı sürekli fiyatlanıyor. Son 24 saatte ise hacim %144 arttı. Yani Shiba’ya tam 25 milyar dolar para girişi oldu. Son hacim girişiyle SHIB piyasa değerini 26 milyar doların üzerine çıkardı.

Shiba In, Dogecoin Out

Meme coinler, son zamanlarda piyasayı sallıyor. Dogecoin’in başarısı birçok kedi ve köpek figürlü projelere ilham kaynağı oldu. Fakat bu coinler hiçbir altyapı ve dayanağa bağlı değil. Yani önümüzdeki dönemlerde piyasadan kaybolma ihtimalleri var. Buna rağmen yatırımcıların ilgisi meme coinleri ön plana çıkarıyor. 

SHIB, son 4 gün içinde %133 artış gösterdi. 1 haftalık grafikte %140, 1 aylıkta ise %850 yükseldi. Günlük fiyatına baktığımızda 0,000063-0,000069 arası hareketler yapıyor. Alıcı baskısı sayesinde bugün yeniden bir ATH tazeledi. Coingecko verilerine göre ise Dogecoin’i saf dışı bırakarak ilk 10 içine girmeyi başardı. Satın alma baskısı devam ederse yeni tüm zamanlar zirvesi gelebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin