Polkadot (DOT) yatırımcılara satın alma fırsatı mı sunuyor?
Polkadot (DOT) yatırımcılara satın alma fırsatı mı sunuyor?

Polkadot (DOT) yatırımcılara satın alma fırsatı mı sunuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı oldukça zor bir dirençle karşı karşıya. DOT eğer direnci başarılı bir şekilde aşabilirse tüm zamanların en yüksek fiyatını test etmek için yol açılacak. Yazım sırasında fiyat 40,06 dolar ile 48,34 dolar arasında konsolide oluyor. DOT eğer destek seviyesi olan 33,27 doların altında kesin bir kapanış gerçekleştirirse yükseliş eğilimi son bulacak.

Polkadot fiyatı 21 Temmuzdaki en dip fiyatlardan bu zamana kadar %321 oranında yükseldi. 21 Temmuz’daki dip fiyatından bu yana %321 artarak 10.37$’a ulaştı. DOT şu anda 40,06 dolar ile 48,34 dolar arasında işlem görüyor. Bu aralık Polkadot fiyatının son on bir gün içinde yükselmesini engelledi ve aynı şeyin ilerlemeye devam edeceğini gösteriyor.

Polkadot fiyatı büyük harekete mi hazırlanıyor?

Yatırımcılar bu aralığın üstüne çıkmadan önce 38,76 dolara gerileyebilir. Bazı durumlarda DOT fiyatının 33.7 dolar ile 37,50 dolar aralığına bile düşmesi beklebilir. Her iki durumda da, bu düzeltmeler, piyasa katılımcılarına yükseliş için önemli bir fırsat sunabilir. Polkadot fiyatı 48,34 doların üzerinde bir kapanış gerçekleştirirse eğer yükseliş trendi başlıyor diyebiliriz.

Bu durumda DOT %100 trend tabanlı Fibonacci geri çekilme seviyesini 53,88 dolara veya tüm zamanların en yüksek seviyesini test etme girişimlerine başlayabilir. Bu görünüm gerçekleşirse eğer, Polkadot fiyatının %65’lik bir yükselişin ardından yeni bir rekor kıracağı 71,43 dolar seviyesine taşıyor.

DOT/USDT 1-day chart

Polkadot fiyatı yükselişten ayrı olarak 33,27 dolarlık bir kırılma, alıcılar arasında bir zayıflığa işaret ediyor. Bu hareketin aynı zamanda yükseliş tezini geçersiz kıldığını söyleyebiliriz. Bu koşullar gerçekleşirse Polkadot fiyatı 25,49 dolarlık desteğe kadar gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin