Geliştirici odaklı DeFi toplayıcı Instadapp, yönetişim tokenını başlattı
Geliştirici odaklı DeFi toplayıcı Instadapp, yönetişim tokenını başlattı

Geliştirici odaklı DeFi toplayıcı Instadapp, yönetişim tokenını başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün bir blog gönderisinde, merkezi olmayan finans (DeFi) yönetimi ve protokol toplayıcı platformu Instadapp, yönetişim tokenı INST’nin lansmanını duyurdu. Şu anda ortalama bir kullanıcı tarafından aktarılamamakla birlikte, token, yılın ilerleyen günlerinde, protokol üzerindeki kontrolün 2. çeyrekte bir DAO yönetişim sürecine aktarılmasıyla aynı zamana denk gelecek şekilde tamamen hayata geçirilecek.

Proje neyi amaçlıyor?

Şu anda 18.000 “Akıllı Hesap” cüzdanında 2,3 milyar doları aşan proje, tek bir arabirimden çeşitli DeFi protokollerine bağlanıyor ve kendisini geliştiriciler için DeFi ürünleri oluşturan “ara katman” olarak konumlandırma çabasıyla bir geliştirme araç seti sunuyor.

Instadapp topluluk yöneticisi Steven Zapata’ya göre bir geliştirme platformu olma pivotu Instadapp’ın büyüme stratejisinin önemli bir parçasıdır.

“Instadapp bir toplayıcı olarak biliniyor, ancak biz bundan çok daha fazlasıyız. Instadapp, DeFi uygulamaları oluşturmak için eksiksiz bir araç setidir. Platformumuzu bir defi ara katman yazılımına dönüştürürken, yalnızca farklı protokolleri bir araya getirmiyoruz, aynı zamanda platformumuz, farklı bileşenlerden yararlanarak benzersiz kullanım durumları yaratacak.”

Örnekler olarak Zapata, Akıllı Hesapların fon yöneticilerine özel varlıklara sınırlı erişim sağlama ve aynı zamanda borçlanma ve borç verme amacıyla birden çok Akıllı Hesapta varlıkları birleştirme becerisine işaret ediyor.

Diğer token duyurularından farklı olarak ekip, INST’nin “değersiz bir yönetim tokenı” olduğu konusunda çekingen davranmadı. Önceki bir blogda yönetişim için bir seçenek olarak “Uygulama ücretleri” belirtilmişti ve token sahipleri, hangi DeFi platformlarının uygulanacağı gibi temel protokol özelliklerine oy verebilecekler.

Şu an itibariyle, INST sözleşmesi, maksimum 100 milyon dağıtılmamış token arzıyla devam ediyor. Yaklaşan bir airdrop hakkında somut ayrıntılar yok. Yalnızca “protokol kullanıcıları” belirtilmemiş bir meblağın ilk dağıtımına belirtilmemiş bir tarihte erişebilecek.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin