Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler
Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler

“Zengin Baba Yoksul Baba”nın yazarından çarpıcı Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün erken saatlerde, kişisel finans kitaplarından “Zengin Baba Yoksul Baba” serisinin son derece başarılı yazarı Robert Kiyosaki, para ve mutluluk arasındaki ilişki üzerine son düşüncelerini söyledi.

Yeni Bitcoin açıklaması

Tüm zamanların en iyi 10 kişisel finans kitabından biri olan “Zengin Baba Yoksul Baba”, “finansal okuryazarlığın (finansal eğitim), finansal bağımsızlığın ve varlıklara yatırım yaparak, gayrimenkul yatırımı yaparak, kurarak ve sahiplenerek zenginlik oluşturma”nın önemini savunuyor.

Mevcut COVID-19 salgını sırasında çeşitli zamanlarda Kiyosaki, Federal Rezerv’in ortaya çıkan ekonomik çöküşe verdiği yanıtı eleştiriyor ve sosyal medya platformlarındaki büyük takipçilerini, kendilerini gelecekte, gümüş, altın ve Bitcoin satın almak için itibari varlıklarını kullanarak kaçınılmaz yüksek enflasyon (ve muhtemelen hiperenflasyon) hissettiği şeylerden korumaya zorluyor.

Anthony Pompliano’nun 7 Nisan’da yayınlanan “Pomp Podcast” in 263 numaralı bölümünde Kiyosaki ile bir röportaj yer aldı.

Bu röportaj sırasında Pompliano (diğer adıyla “Pomp”), Kiyosaki’nin “geleneksel enflasyondan korunma” varlıkları hakkındaki düşüncelerini sordu.

Kiyosaki şunları söyledi:

“Altın ve gümüş Tanrı’nın parasıdır. Bitcoin açık kaynaklı insanların parasıdır.”

Bugün erken saatlerde Kiyosaki, bazıları farklı düşünse de paranın “insanları mutlu ettiğini” söyledi ve mutlu kalmanın anahtarının gümüş, altın ve Bitcoin satın almak olduğuna işaret etti.

15 Mart’ta Kiyosaki, bedava fiat paranın yalnızca “fakir ve orta sınıfı daha yoksul hale getirdiğini” söyledi ve takipçilerine daha fazla gümüş, altın ve Bitcoin almaları gerektiğini tavsiye etti.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin