Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?
Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’den kullanıcıların Coinbase Pro hesaplarına ADA yatırabilecekleri ve likidite koşulları karşılandıktan sonra işlem yapmaya başlayabilecekleri haberinin ardından Cardano, 72 saat içinde %42’ye yakın bir artış gördü. Waves ise kısa vadeli aralığın en yüksek seviyesine doğru itildi.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA’nın Şubat sonunda 0.81 dolardan 1.48 dolara yükselme hareketini izlemek için Fibonacci düzeltme aracını kullandığımızda, bazı geri çekilme seviyelerini çizebiliyoruz. ADA 1.4 dolara yaşanan son artıştan önce, %61.8 geri çekilme seviyesinin hemen üzerinde konsolide oluyordu.

Ayılar, 1,09 dolardaki %50 geri çekilme seviyesini  kırdığında, 1 dolar seviyesinin hem teknik hem de psikolojik bir seviye olarak savunulması, yükseliş umutları için hayati önem taşıyordu. 1 dolardaki talep, alıcıların piyasayı doldurmasıyla ve fiyatın 1,4 dolara düşmesiyle sonuçlandı. O zamandan beri ADA, 1.17 $ ‘dan% 38.2 geri çekilme seviyesine bir mumluk ile 1.27 $’ a düzeltildi.

Stokastik RSI, RSI 50’den aşağıya sıçradığında bile aşırı satım bölgesinde idi. Bu, yukarı doğru olası bir hareketi gösterdi ve 1.3 doları aşan bir kırılma, ADA’nın bir kez daha 1,4 dolara yükselmesini sağlayabilir.

Waves (WAVES) fiyat analizi

WAVES’in 14.2 dolardan 7.7 dolara düşmesi için Fibonacci geri çekilme seviyeleri grafikte beyazla işaretlendi. Yazma sırasında, WAVES 10.45 dolardaki %50 geri çekilme seviyesini aştı. Bununla birlikte, camgöbeği ile çizilen aralık, WAVES’in geçen hafta içinde bulunduğu aralıktı.

10.8 dolar aralığının en yüksek bölümü, WAVES’i iki kez reddetti. MACD’ye göre, fiyat yükseliş ivmesiyle üçüncü kez yükseklere yaklaşırken, iki senaryo ortaya çıkabilir.

Aralık yükseklerinde bir reddedilme, WAVES’i 10,1 dolar işaretine düşürürken, daha yüksek bir hareket WAVES’in 11,2 dolar seviyesinde bir miktar dirençle karşılaştığını görecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin