Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler
Bitcoin yükseliş rallisi ne zaman bitecek? İşte BTC boğa rallisini destekleyen faktörler

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı? Olacaksa ne zaman? Kripto gurusu açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Real Vision Finance kurucu ortağı Raoul Pal, Bitcoin için bu boğa döngüsünün sonunda beklediği fiyatları söyledi. Peki Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

“Bitcoin 1 milyon dolar bile olabilir”

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Peter McCormack ile “What Bitcoin Did” podcast’inde yaptığı röportajda, BTC grafiği önceki döngülerde olduğu ölçüde parabolik hale gelirse, yedi haneli fiyatların olası olduğunu belirtti.

“1 milyon doları aşmamız mümkün. Regresyon çizgisini ve logaritmik ölçeğin trendini kullandım ve temelde PlanB’nin stoktan akışa model tahmini ile 400.000 dolar arasında bir yerde doğru olduğunu söylüyor. Ancak o kadar yükseğe çıkmak için 2013’teki hiper trendden yola çıkarsak bize 1 milyon doları getirebilir. Bu yüzden insanların beklediğinden biraz daha fazla çarpık olduğunu düşünüyorum, bu yüzden 1 milyon doları bulacağını düşünüyorum. Gelen kurumlar var, bu dinamiklerin nasıl değiştiğini kim bilebilir?”

Makroekonomi uzmanı, Coinbase’in halka arzı (IPO) da dahil olmak üzere Bitcoin’in döngüsünün zirvesine giden yolda üstesinden gelmesi gereken bazı önemli engelleri öngörüyor.

“İnsanların akılda tutması gereken diğer bir şey de, düşünmedikleri birkaç fiyat engelinin ortaya çıkmasıdır. İlki Coinbase’in halka arzıydı. Bitcoin satın almak isteyen bir kurumsanız ve tüm bu zorluğu aşmanız gerekiyorsa, Coinbase IPO ortaya çıkarsa ve bu 60 milyar dolarlık bir şirketse tekrar düşünmelisiniz. Bu yüzden benim tahminim, kısa vadede kurumlardan çok fazla talep alacağı yönünde.”

Bitcoin 100 bin dolar olacak mı?

Pal ayrıca, birçok BTC yatırımcısının kâr etmeyi seçeceği potansiyel bir psikolojik fiyat engeli olarak kilit bir seviyenin altını çiziyor.

“Bundan sonraki büyük şey, bence 100 bin dolar sorun olacak çünkü pek çok insan 10.000 dolar civarında piyasaya girdi. Pek çok insan parasının 10 katını kazandı ve 100.000 dolar yuvarlak bir rakam. İnsanlar “Paramın yarısını masadan alayım” diye düşünüyor, bu yüzden daha uzun bir düzeltme görebiliriz.”

Pal, Bitcoin’in bu Haziran ayında 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin