Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi
Ethereum yatırımcıları buraya! Usta trader sıradaki hedefi verdi

Ethereum ve Dogecoin fiyat analizi: ETH ve DOGE için beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum 1.877 dolar seviyesinin üzerinde reddedildi, ancak kripto pazarının olumlu gidişatı göz önüne alındığında kayıpların minimum olması bekleniyor. DOGE’nin ise 0,0631 dolar direncinin üzerine çıkması muhtemel görünüyor.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ethereum, 1.877 dolar seviyesinin üzerinde ret yedi ancak boğalar şu anda bu destek işaretini tuttu. Satıcılar piyasayı ele geçirmeye çalışırken On Balance Volume son birkaç seansta düştü. RSI, aşırı alım bölgesinin hemen altından aşağı doğru hareket etti ve bu, alıcıların güç kaybettiğinin bir işareti.

200-SMA ile aynı noktaya denk gelen 1.702 dolardaki destek, boğalar için çok önemli bir kavşak. Bu seviyeye bir düşüş, indirim fiyata alımları teşvik edebilir. Pazar lideri Bitcoin’deki kazançlar göz önüne alındığında, kripto pazarında sermaye girişi çok fazla ve bu, ETH’nin uzun vadeli hareketli ortalamasına düşmesini önleyebilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Dogecoin’deki RSI, fiyat 0,0631 dolardaki güçlü bir direnç işaretiyle karşılaştığı için üst bölgede burun buruna geldi. Yine de son seansta düşüşten önce oluşan ardışık yeşil şamdanlar nedeniyle piyasada büyük bir yükseliş hissi var. Awesome Osilatör, yükseliş tarafında hala güçlü bir ivme gösteriyor. İşlem hacimlerindeki keskin artışla birlikte, piyasadaki bazı düşüş koşullarına rağmen genel direncin kırılması an meselesi gibi görünüyor.

Böyle bir durum, DOGE’nin son 30 günde ulaşamadığı bir bölge olan 0.070 dolarlık bir sonraki meydan okumayı ortaya koyabilir. Satış daha uzun bir süre devam ederse, 0,05 dolarlık destek, kayıpları hafifletebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin