Bitcoin, satışlara rağmen 60 bin doların üzerinde kalmaya devam ediyor
Bitcoin, satışlara rağmen 60 bin doların üzerinde kalmaya devam ediyor

Ünlü trader’a göre Bitcoin boğa koşusu bu tarihte bitecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Kripto analisti ve traderı Ben Armstrong, Bitcoin boğa döngüsünün sona ereceğine inandığı tarihi açıklıyor.

Boğa koşusu bitmedi

Sektörde BitBoy Crypto olarak bilinen Armstrong, 635.000 abonesine Bitcoin’in henüz mega boğa koşusunun bitmediğini, BTC sahiplerinin finaline hazırlıklı olması gerektiğini çünkü kral koinin düştüğünde hızlı bir şekilde düşeceğini söylüyor.

Ünlü analist, Bitcoin’in bu döngüyü tam olarak ne zaman tamamlayacağını bilmenin imkansız olduğunu kabul ederken, bunun iki haftalık belirli bir süre içinde olacağına inandığını ortaya koyuyor.

“Bitcoin boğa koşusunun tam olarak ne zaman biteceğini biliyorum. Bir veya iki hafta önce veya sonra bitebilir, ancak Eylül ayının sonuna doğru iki haftalık bir dönem tam olarak çıkmanız gereken zamandır.”

Tahmin neye göre yapılıyor

Armstrong, tahminini TradingView’de veri üreten bir grup olan TradingShot tarafından oluşturulan bir grafik olan Golden Bull Cycle Ratio’dan aldığını söylüyor.

Grafik, gelecekteki boğa döngülerinin ne kadar süreceğini tahmin etmek için geçmişin Bitcoin boğa döngülerine dayanıyor.

Gördüğünüz gibi, önceki iki döngüde, boğa koşusunun iki farklı bölümü arasındaki haftalık şamdanlarda tam olarak % 51-49 şeklinde bir oran vardı.

Boğa koşusunun %51’i, piyasanın altından üretilen her 210.000 blokta gerçekleşen Bitcoin yarılanmasına kadar sürer. Boğa koşusunun %49’u, yarılanma tarihinden piyasanın en tepesine kadar sürer.

Bu tarihler üzerinde çalıştığınızda, 2020 yarılanma günü olan 11 Mayıs’tan 504 gün sonra… Bu size 28 Eylül tarihini verir. ”

Elbette tarihin tekerrür edeceğine dair bir garanti olmasa da, Armstrong bu döngünün 2017’ye ürkütücü bir şekilde benzediğine dikkat çekiyor, bu da Bitcoin’in gerçek parabolik rallisinin henüz başlamadığı anlamına geliyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin