Ripple ve Polkadot fiyat analizi: XRP ve DOT yükselecek mi?
Ripple ve Polkadot fiyat analizi: XRP ve DOT yükselecek mi?

Ripple ve Polkadot fiyat analizi: XRP ve DOT yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki yükseliş hareketleri, Bitcoin’in 50.000 doların üzerine çıkmasıyla hızlandı. BTC’nin hareketi altcoin’ler tarafından dünyanın en büyük kripto para birimiyle paylaşılan korelasyon sayesinde; Polkadot ve XRP gibi kripto paralar toparlanıyor.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Bir dönem pyasanın ilk beşinin temel dayanaklarından biri olan XRP, CoinMarketCap’in listelerinde 7. sırada yer alıyor. Son birkaç aydaki kötü fiyat performansının yanı sıra Polkadot ve Cardano gibi altcoinlerin güçlü performansları sayesinde, Ripple artık piyasanın ilk beşi arasında değil.

Piyasanın geri kalanı gibi, XRP de Bitcoin 50.000 doların altına düştükten sonra düzeltmelerin yükünü taşıyordu. Aslında, altcoin 5 günlük bir süre içinde% 25’in üzerinde düştü.

Ancak son üç gün içinde, kripto para birimi bir miktar yükseliş ivmesi kazanıyor gibi görünüyor. Saatlik grafiklerde XRP’nin artışının daha da iyi durumda olduğu gözlemlendi. Bununla birlikte, bu yazı yazılırken, kriptonun yukarı yönlü hareketini devam ettirip ettiremeyeceğini tahmin etmek hala zor.

Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok üzerinde iken, Awesome Osilatör hala olumsuz piyasa momentumunu fark ettiği için düşüş sinyalleri yanıp sönmeye devam ediyor.

XRP’nin yasal statüsü Amerika Birleşik Devletleri’nde hala tartışmaya açıkken, gelecekte altcoin için neler göreceğimizi belirlemek zor.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Son birkaç hafta Polkadot için harika geçti ve altcoin ATH’sini sadece birkaç hafta önce kaydetti. Bununla birlikte, çoğu altcoin gibi, BTC’nin değer kaybından sonra, kripto %17 düştü.

O zamandan beri DOT, son 7 günde %22’nin üzerinde artışla etkileyici bir yükseliş trendi izliyor. Piyasanın geri kalanı yükselişe geçtiğinde, bu kazançların daha da yukarı çıkması muhtemel görünüyor.

Bollinger Bantlarının genişliği bir dereceye kadar kısa vadeli fiyat oynaklığını gösterirken, Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesine yaklaşıyor. Burada, XRP’nin fiyatının, RSI’nın söz konusu bölgeye tırmandığında son iki kez kendisini düzelttiğini belirtmekte fayda var.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin