Ünlü CEO’ya göre Bitcoin’in bu rakamları görme potansiyeli var
Ünlü CEO’ya göre Bitcoin’in bu rakamları görme potansiyeli var

Ünlü CEO’ya göre Bitcoin’in bu rakamları görme potansiyeli var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fon yönetimi şirketi Three Arrows Capital’in kurucu ortağı ve CEO’su Su Zhu, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi için astronomik bir fiyat tahminini açıklıyor.

Bitcoin ve altın karşılaştırması

UpOnly ile yeni bir röportajda Su Zhu, altının muhtemelen değerinin düşük olduğunu ve Bitcoin’in uzun vadede değerli metalin pazar payının büyük bir bölümünü devralmaya hazırlandığını iddia ederek Bitcoin’i altınla karşılaştırıyor.

“Demek istediğim, altının kendisinin çok az değerlendiğine dair bir argüman olduğunu düşünüyorum. Baskın değer deposu olsaydı, şu an daha değerli olması gerekiyordu. Çünkü yaklaşık 1.700 yıldır var. Bitcoin olmasaydı Altın 5 kat daha değerli olurdu diyenler var. O zaman bizim bakmamız gereken 50 trilyon dolarlık bir piyasa. Böyle bir piyasanın değeri ise BTC’nin 2,5 milyon dolar olması anlamına geliyor.”

Bitcoin’in düşmesi zor

CEO, BTC’nin yol boyunca ani fiyat artışlarında yükselmesini beklediğini ve kısmen kurumsal yatırımcılar nedeniyle önceki seviyelere geri dönmesinin zor olduğunu söyledi.

Zhu, sonunda varlığın muhtemelen altın gibi görüneceğini söylüyor.

Zhu’nun, Tesla CEO’su Elon Musk’un dikkatini çeken bir proje olan kripto varlığı Dogecoin’den de (DOGE)  söz ediyor. Three Arrows’un kurucu ortağı, DOGE’nin Musk’ın desteğiyle önemli miktarda yukarı yönlü potansiyele sahip olabileceğini söylüyor. .

“Elon [Musk] DOGE’a çok para veriyor ve bunun için bir planı olmalı. Yani söylemesi zor. Yukarı çıkabilir.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin