Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Chainlink ve AAVE fiyat analizi: LINK için alım fırsatı mı? AAVE gözünü bu seviyelere dikti! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, son 48 saatte bir yükseliş modelinden çıktı ve bir kez daha üzerine çıkma girişiminde bir tedarik bölgesini test ediyor. Aave azalan bir üçgen oluşturdu ve olası bir kırılma 550 dolara yönelmesiyle sonuçlanabilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, simetrik bir üçgen modelinden çıktı ve 35,2 dolarlık bölge civarında, önceki zirvede yer alan direnci yeniden test etti. 34,9 – 35,6 ABD doları, LINK’in bir talep bölgesine çevirmesi gereken bir arz bölgesi olarak dikkat çekiyor. Fiyat yükselip bu bölgeyi tekrar test ettiğinde, bu alan LINK için iyi bir satın alma fırsatı sunabilir.

RSI nötr 50’nin altına düşmedi ve bu, yükseliş trendinin devam ettiğini gösteriyor. Stokastik RSI aşırı alım bölgesinin derinliklerinde ancak bu olası bir düşüş anlamına gelmiyor.

35.74 doların üzerinde, %27 Fibonacci uzatma seviyesi, LINK boğaları için 40.3 dolarlık bir hedef sunuyor.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave de bir yükseliş grafiği modeli oluşturdu ve bir kırılmanın eşliğinde gibi duruyor. Azalan üçgen modeli genellikle fiyat hedefini bir kırılmayı takiben desenin zirvesini görüyor. Bu da önümüzdeki günlerde AAVE için yaklaşık 560 dolarlık bir teknik hedef sunuyor.

Hacim, 20 dönem hareketli ortalamanın sadece biraz üzerinde seyrederken, MACD bir satın alma sinyali vermek için yükseliş eğilimi oluşturdu.

Yukarı doğru hareket etmeden önce, azalan trend çizgisinin önümüzdeki birkaç saat içinde yeniden test edilmesi de olası.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin