Dev borsadan flaş karar! Bitcoin’in iki çatalını delist ediyorlar… Sebebi ne?
Dev borsadan flaş karar! Bitcoin’in iki çatalını delist ediyorlar… Sebebi ne?

Dev borsadan flaş karar! Bitcoin’in iki çatalını delist ediyorlar… Sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – OKCoin’in kripto borsası, Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV’yi (BSV) 1 Mart 2021’den itibaren platformdan kaldıracaklarını duyurdu. OKCoin’in CEO’su Hong Fang, bugün erken saatlerde duyuruyu yaptı ve her iki dijital varlığı da “listeden kaldırma kararının zor olduğunu ama yapılması gerektiğini” açıkladı.

OkCoin, Bitcoin Cash ve BSV’yi neden delist ediyor?

Fang’a göre, Craig Wright’ın Bitcoin teknik incelemesine telif hakkı koymaya çalıştığı son haberi, OKCoin’i Bitcoin ekosistemiyle ilgili bir tutum almaya sevk etti. Craig Wright’ın açık kaynak topluluğuna karşı bir savaş yürüttüğünü ve “Bitcoin’in hiçbir zaman herhangi bir kişi veya kuruluş tarafından sahiplenilmediğini veya kontrol edilmediğini ve bunun asla olmaması gerektiğini” açıkladı.

Bu nedenle, hem Bitcoin Cash hem de Bitcoin SV’nin listeden çıkarılması, “açık kaynak topluluğunun ortak ruhu için” ayakta durmanın bir yoluydu.

“Bunu yapmak zorundaydık”

Aşağıda OKCoin blogundan hem Bitcoin Cash hem de Bitcoin SV’nin neden listeden çıkarılacağını açıklayan bir alıntı yer alıyor.

Açık kaynak topluluğunun ortak ruhuna sıkı sıkıya direnmek, Bitcoin ekosistemini desteklemek ve yeni yatırımcıları korumak için BSV ve BCH’yi platformumuzda ticaretten kaldırma kararımızla buradayız.

Açık olmak gerekirse, genel olarak hard fork’lara karşı değiliz ve bu ağlardan bazılarının yarattığı değeri görüyoruz. Bu tokenların faydasına inanan topluluklara da karşı değiliz.

Craig Wright ve bu toplulukların diğer yüksek profilli üyeleri tarafından yürütülen kötü niyetli yanlış bilgilendirme savaşını görmezden gelmekte zorlanıyoruz. Bazılarının bu varlıklar ve Bitcoin arasındaki markalaşma belirsizliği nedeniyle kandırılmış veya kafaları karışmış hissedebileceğini fark ederken, yatırımcılara BSV veya BCH’ye erişim veremeyiz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin