"Zengin Baba Yoksul Baba"nın yazarından devasa Bitcoin fiyat tahmini

Ünlü analist Bitcoin’de alarm durumuna geçti – peki ama neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı ve analisti Michaël van de Poppe, Bitcoin milyarder Elon Musk’tan destek aldıktan sonra bile BTC’deki düşüş duruşunu sürdürüyor.

Bitcoin yatırım stratejisi

Van de Poppe, 113.500 Twitter takipçisine, haber olaylarına dayalı Bitcoin rallilerini kovalamanın en iyi yatırım stratejisi olmadığını söylüyor.

“Adımlarınızı Elon Musk’un söylediği şeye veya insanların söylediklerine veya olanlardan dolayı gördüğünüz herhangi bir şeye göre ayarlamak  strateji değildir. Girişlerinizi geçmiş fiyat hareketlerine göre tanımlamalısınız. “

Van de Poppe, Şubat ayında BTC’nin 30.000 $’ın altına düşmesini ve Mart ayında boğa koşusu devam etmeden önce 25.000 $ aralığında muhtemelen düşük bir seviyeye ulaşmasını beklediğini söyledi.

“Kısa vadede, hala bir düzeltme olmasını bekliyorum … 38.000 $’a doğru büyük bir sıçrama gördük. Ancak elimizde 34.500 dolar da yok. Daha yüksek zaman çerçevesi görünümünde, hiç değişmiyoruz. Piyasalar için çok sağlıklı ve organik olduğu için [a] düzeltmenin gerçekleşmesini beklediğimiz bu planın içindeyiz. “

Van de Poppe hala amiral gemisi kripto para birimi için daha fazla olumsuz potansiyel beklemesine rağmen, analist Capo, BTC düzeltmesinin artık bittiğine inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin