16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi
16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi

Ripple ve Basic Attention Token fiyat analizi: XRP ve BAT için sıradaki yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, düşen kama modelinden ayrıldı ancak 0,3 dolarlık direnç seviyesinde reddedildi. Basic Attention Token de son aralığının dışına çıktı, ancak kripto yavaşça grafiklerden aşağı kayarak 0,35 dolarda ret yedi.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Düşen takoz modeli bazen yukarı yönde bir kırılma görmeyebiliyor. Modelin başladığı fiyat seviyesine ulaşıp orada kalabiliyor ancak bu durumda XRP bunu başardı. Fakat bu uzun vadeli bir yükseliş gelişimi değildi, çünkü fiyat 0,3 doları geçme girişiminde şiddetle reddedildi.

Daha sonra XRP daha da aşağı itildi ve bu yazının yazıldığı sırada 0,28 dolar değerinde kaldı. Bu, direnç seviyesinde reddedildikten sonra yaklaşık %7 kayıp anlamına geliyor.

MACD güçlü bir yükseliş ivmesi öngördü, ancak MACD ve Signal hatları arasındaki mesafe, aşırı alım piyasa koşullarını ima etti ve XRP, 0,261 dolar ve 0,253 dolarlık destek seviyelerine daha da geri çekilebilir.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

Geçen hafta, Basic Attention Token, daha önce işlem yaptığı bir aralık olan 0,2 ila 0,27 dolar aralığından çıktı. Son birkaç gündür BAT, yükselen ivmesini sürdüremedi.

0,355 dolarlık direnç seviyesindeki bir reddedilme, BAT’ın düşmesiyle sonuçlandı ve sonunda 0.32 dolar seviyesini ayılara kaybetti.

Awesome Osilatör, bu yazı yazılırken düşüş momentumunun yükselişte olduğunu gösterdi. Bununla birlikte sıfırın üzerine çıkmadığı için, yükselen ikiz zirve oluşumu yeni gerçekleşti.

Bu nedenle, 0,27 dolar seviyesinin yeniden test edilmesi, long pozisyonların kârlı olması muhtemel olan ticaret fırsatları sunabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin