Popüler altcoin’den şaşırtan performans: Fiyat yüzde 90 arttı
Popüler altcoin’den şaşırtan performans: Fiyat yüzde 90 arttı

Popüler altcoin’den şaşırtan performans: Fiyat yüzde 90 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – WallStreetBets’in hedge fonlarında yaşadığı artış, Dogecoin’in fiyatlarının saatler içinde %90 oranında artmasına katkıda bulundu. Bu artış, DOGE’un listelerde eski ATH’sine yaklaşmasına katkıda bulundu.

Dogecoin, bazıları viral TikTok videoları veya Elon Musk’tan tweet’leri içeren bir dizi nedenden dolayı ana akım medyada yer aldı. Aslında, Elon Musk alışılageldiği gibi partiye katılmaya karar verirse, yukarıda bahsedilen artış devam edebilir.

WallStreetBets ve Dogecoin

WallStreeBets’in adı, son zamanlarda GME’yi [GameStop] özlemiş olan bir grup “üye” olarak ana akım medyada görülmeye başladı. Bu durum, GME’nin hisse senedi fiyatlarının bir haftada %880’in üzerinde artışına da eşlik ediyor.

GME hisselerindeki artışla ilgili ilginç olan şey, tüm GME short pozisyonlarının merkezinde olduğu bildirilen bir hedge fonu olan Melvin Capital’in short pozisyonunu tamamlamış olmasıdır. Bu sadece milyarlardaki kayıplara katkıda bulunmakla kalmadı, aynı zamanda fiyata da etki etti.

GME hisse senetleri üzerinden yaşanan artışın gözümüzün önünde ortaya çıkmasıyla, ekran adında “WSB Chairman” adlı bir Twitter kullanıcısı tweet attı.

Bu tweete, piyasanın kripto para birimi meraklılarının çoğundan gelen yanıtl verildi. Buna göre, birçok kişi farklı altcoinleri öne çıkarmaya başladı. Bununla birlikte, bu altcoinler arasında, Dogecoin yüzeye çıkan ve partinin en çok dikkatini çeken koin oldu.

Sonuç? Dogecoin, yazı yazılırken 90 dakika içinde %90 arttı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin