Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi
Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi

Tether, 25 milyar USD’lik piyasa değerini aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa değeri ile en büyük stabilcoin’e güç veren blok zincir etkin bir platform olan Tether Operations Limited, bugün tether tokenlerinin (USDt) 25 milyar USD’yi aştığını duyurdu.

En istikrarlı, likit ve yenilikçi stabilcoin olan USDt, kripto para ekosisteminde çok önemli bir rol oynamakta ve birçok kripto para spot borsası artık çiftleri bitcoin (BTC) yerine USDt cinsinden ifade etmekte. USDt ayrıca, merkezi olmayan finansmanın (DeFi) yeni ortaya çıkan alanı da dahil olmak üzere dijital token ekosistemindeki gönderimlerde ve yenilikçi projelerde giderek daha fazla kullanılıyor.

Tether CTO’su Paolo Ardoino, Tether’i kullanan tüccarlar veya geliştiricilerin, kripto para alanının gerçek emekçileri olduğunu söylüyor:

Bu son dönüm noktası, Tehter’in güvenini ve artan popülaritesini yansıtıyor. Alan kurumsal yatırımcıların odak noktası haline geldikçe, tether kripto alanının büyüyebileceği temelleri sağlıyor. Tether, gelişen topluluğumuzu desteklemeye devam edecek. ”

USDt, Algorand, Bitcoin Cash’in Basit Defter Protokolü (SLP), Ethereum, EOS, Liquid Network, Omni ve Tron dahil olmak üzere çeşitli farklı blok zincirlerinde çalışır. USDt, blok zinciri alanında büyüyen girişimleri ve yeniliği desteklemek ve güçlendirmek için yönlendirilir. Hakkında bir çok tartışma konusu olsa da büyümeye devam eden stabil coin, hala kripto para piyasalarının açık ara en çok tercih edilen stabil coin’i konumunda bulunuyor.

hedgeweek


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin