Ünlü analist Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek altcoinler’i açıkladı
Ünlü analist Bitcoin'den daha iyi performans gösterecek altcoinler’i açıkladı

Popüler altcoin bir ayda yüzde 280’lik artışla göz doldurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 33.000 dolarda durdurulsa da, kripto para birimi Ethereum ve diğer altcoinler bir günde daha fazla değer kaybettikçe hakimiyetini artırdı.

Varlık bir kez daha 31.000 $’ın altına bile düştüğü için, Bitcoin’in yakın zamanda kazançları sürdürme konusundaki yetersizliği, son 24 saat içinde devam etti.

Çoğu altcoin de değer kaybetti, bu da BTC’nin son zamanlarda piyasada kaybettiği hakimiyetinin bir kısmını geri kazanmasına yardımcı oldu.

Ocak ayının sonuna yaklaşırken, Uniswap’in UNI tokenının son 30 günde toplam %280 arttığını belirtmek gerekiyor.

Bitcoin 31.000 doların altına düştü

Varlık kademeli olarak değer kaybettiği için Bitcoin haftalık ölçekte %10’dan fazla düştü. Bu gelişmeler, yakın zamanda 29.000 doların altına düşmesine neden oldu ve bu, Ocak başından bu yana en düşük fiyat etiketi oldu.

Varlık başlangıçta oldukça hızlı bir şekilde toparlansa ve hatta 35.000 $’a sıçrasa da, bunun yanlış bir çıkış olduğu ortaya çıktı ve ayılar kontrolü yeniden ele geçirdi.

Olumsuz hareketler, lider kripto para birimi 31.000 doların altına düştüğü için son 24 saat içinde devam etti. Ancak, BTC sıçramayı başardı ve boğalar onu günlük en yüksek seviye olarak 33.000 $’a çıkardı.

Bununla birlikte, durum bir kez daha tekrarlandı ve BTC 32.000 $’ın altına düştü. CryptoPotato dün yaptığı açıklamada, madencilerin kar elde etmelerinin BTC’nin boğa koşusuna devam edememesinin arkasındaki nedenlerden biri olabileceğini bildirdi.

BTCUSD. Source: TradingView

Altcoinler çok yükselemiyor

Alternatif kripto paraların çoğu, geçtiğimiz birkaç gün içinde liderlerinden daha iyi performans gösterdi ve bu da BTC’nin hakimiyetinin %63’ün altına düşmesine yardımcı oldu.

Ethereum %2’lik bir düşüşle 1.300 doların altına düştü. XRP, Bitcoin Cash, Chainlink, Polkadot, Cardano ve Litecoin de kırmızı renkte.

Binance Coin, küçük kazançlar yapan tek istisna. Sonuç olarak, BNB 41 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Uniswap, UNI tokenının %10’un üzerinde yükselmesi ve diğerlerinin çoğu kırmızıya boyanmış olması nedeniyle büyük hacimli altcoinler arasında açık bir galibiyeti söz konusu. Kripto para birimi yalnızca geçen aydan beri %280’in üzerinde değer kazandı.

Bununla birlikte, toplam piyasa değeri, 930 milyar dolar seviyelerinde.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin