Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için sıradaki duraklar
Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için sıradaki duraklar

Bitcoin SV ve Zcash fiyat analizi: BSV ve ZEC için sıradaki duraklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük altcoin’i Ethereum, fiyat listelerinde son günlerde iyi bir performans göstermiş olsa da, piyasanın geri kalanı için durum böyle değildi. ETH yeni bir ATH’ye yükselirken, Bitcoin SV ve Zcash gibileri değer kaybetmeye devam etti. Ancak bu beklenmedik bir durum değildi.

Bitcoin SV (BSV) fiyat analizi

CoinMarketCap listelerinde 15. sırada yer alan kripto para birimi Bitcoin SV, Ocak ayının ikinci haftasındaki %63’lük fiyat artışının ardından önemli ölçüde düştü. Yazım sırasında 174 doların altında işlem gören BSV, yalnızca geçen hafta %15’in üzerinde bir değer kaybı yaşadı. Bununla birlikte, kripto para biriminin destek seviyesinin altına düşme ihtimalinin düşük olduğu unutulmamalı.

Aynı şey, Bitcoin SV’nin teknik göstergeleri tarafından da kanıtlandı. Parabolic SAR’ın noktalı çizgileri fiyat mumlarının çok üstünde ve aşağı yönlü olduğunu öne sürerken, Chaikin Para Akışı, piyasadaki düşüş trendine rağmen sıfırın üzerinde sabit duruyor.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

Pazarın en önde gelen gizlilik paralarından biri olan Zcash, Ocak ayı ortasında değerinde keskin bir artış kaydetti. Bununla birlikte BSV gibi ZEC de bir düşüş trendinin kurbanı oldu ve haftalık bazda %16’nın üzerinde geriledi. ZEC, destek seviyesinden oldukça uzak bir seviyede işlem yaparken, kripto paranın yakın zamanda yerel zirvesini aşması pek olası görünmüyor.

Piyasadaki düşüş eğilimi, Zcash piyasasının teknik göstergeleri tarafından da vurgulandı. Signal çizgisi MACD çizgisinin oldukça üzerindeyken, Awesome Osilatör’ün histogramı, görünüşte ivme kaybediyormuş gibi görünmesine rağmen kırmızı renkte.

Haberler tarafına baktığımızda kripto para birimi, Bittrex’in Monero, Zcash ve Dash gibi popüler gizlilik paralarını kaldıracağını duyurmasıyla manşetlere çıktı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin