Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor
Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor

Grayscale, bu 5 altcoin’i portföyüne dahil edebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, Basic Attention Token, Decentraland, Livepeer ve Tezos’a yönelik yatırım fonlarının tümü yakın zamanda Grayscale ‘e bağlı kuruluş Delaware’de tescil edildi.

Dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi Grayscale Investments, bir dizi kripto para birimi için yeni tek varlıklı fonun olası lansmanlarına hazırlanıyor gibi görünüyor. Beş dijital varlık için oluşturulan fon sepeti, 18 Aralık 2020’de Delaware’in şirket siciline işlendi. Bu kripto paraların, Chainlink, Basic Attention Token, Decentraland, Livepeer ve Tezos olduğu biliniyor.

Başvurular Grayscale tarafından değil, Grayscale belgelerinde ABD eyaleti için firmanın “yasal mütevelli heyeti” olarak listelenen Delaware Trust Company tarafından yapıldı.

Grayscale ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Grayscale her zaman yatırımcı taleplerini karşılayan ürünler sunmak için fırsatlar arar. Ara sıra başvuru yaparız, ancak başvuru yapmamız, her zaman pazara bir ürün getireceğimiz anlamına gelmez. Grayscale yeni ürünler sunulduğunda bunu yatırımcılara duyurmaya devam edecektir.

Bu nedenle, başvurular, hangi kripto para fonlarının yakın zamanda açılacağına dair bir ipucu verebilir. Bunun yanında Filecoin Trust kaydı da 15 Ekim 2020’de yapılmıştı.

Her ne kadar Grayscale’in bu altcoinlerle ilgili bir fon sepeti oluşturacağı kesin bir şekilde belli olmasa da bu kripto paralar için yapılan başvuru piyasa tarafından olumlu algılanabilir. Bunun yanında Grayscale son zamanlarda Bitcoin ve Ethereum alımlarıyla piyasayı hareketlendiren kurumsal yatırımcılar arasında ön sıralarda yer aldı. Ayrıca şirketin tüm şu an tüm Bitcoin arzının yüzde 3’e sahip olduğu biliniyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin