Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Polkadot, Crypto.com Coin, Cosmos Fiyat Analizi: 14 Ocak

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot listelerde güçlü bir şekilde yükseldi ve 10.5 $ ‘a gerileme iyi bir satın alma fırsatı olabilirdi. Crypto.com Coin, geçtiğimiz birkaç gün içinde dalgalı bir seyir izledi, ancak yörüngesi yukarı doğru giderken, Cosmos 6,3 dolar seviyesini desteğe çevirmek için 6 doların üzerine çıktı.

Polkadot (DOT)

Polkadot, Crypto.com Coin, Cosmos Price Analysis: 14 January

Polkadot, birkaç saat önce tüm zamanların en yüksek seviyesi 11,7 dolara ulaştı. OBV, DOT’un % 27’lik uzatma seviyesinin 11.6 $ ‘ın hemen üzerine çıkması ve 4.58 $’ dan 9.51 $ ‘a yükselmesiyle alım hacminin artmaya devam ettiğini gösterdi.

10,5 ABD Doları, 9,5 ABD Doları ve 9 ABD Doları seviyelerine düşüş durumunda DOT’un fiyatına önemli destek sunması beklenebilir. Ancak, güçlü yükseliş ivmesi, DOT’un daha fazla arttığını gösterdi.

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, destek seviyesinin mümkün olduğunu doğrulamak için 10,5 dolarlık bölgenin yeniden test edilmesi, ancak BTC’nin son zamanlarda 40 bin dolara geri dönmesi için yayınladığı güçlü kazançlarla DOT’da bir geri çekilme görülebilir. Bu, dijital varlığı satın almak için iyi bir fırsat sunacaktır.

Öte yandan Plasm Network, Polkadot’un testnet Rococo V1’e yerel olarak başarıyla bağlandığını duyurdu.

Crypto.com Coin (CRO)

Polkadot, Crypto.com Coin, Cosmos Price Analysis: 14 January

Crypto.com Coin, son birkaç gün içinde oldukça dalgalıydı. Ancak, şu anda yaklaşık üç haftadır istikrarlı bir şekilde değer kazanıyor ve Eylül’den bu yana düşüş trendi sona erdi.

MACD, zayıf bir satın alma sinyali üretmek için yükseliş eğilimi oluşturdu, ancak momentum göstergesi hala sıfır çizgisinin altındaydı.

Bir sonraki direnç seviyesi 0,076 dolar.

Cosmos (ATOM)

Polkadot, Crypto.com Coin, Cosmos Price Analysis: 14 January

ATOM yükselen kanalın altına düştü ve hem yatay seviyelere hem de kanalın alt sınırına 6 doların üzerine çıktı.

Yazım sırasında, RSI, momentumun boğalara doğru kaydığını belirtmek için nötr 50’nin üzerine tırmanırken, 6,3 doları geçip tekrar kanala dönmüştü.

Bu, ATOM’un önümüzdeki günlerde yükselmeyi bekleyebileceği anlamına geliyor ve ATOM’a direnç sunan bölge muhtemelen 7-7,2 dolar olacak.

Bununla birlikte, Stokastik RSI aşırı satım bölgesinde idi ve bu, ATOM’un küçük bir düşüşle 6,3 doların altına düşme olasılığını artırdı. Bu durumda 6 $, ATOM ile long pozisyonu için fırsat olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir