Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler
Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler

Rallisine devam eden popüler altcoin’de bu metrik koin için zirve seviyelere işaret ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, son birkaç yılda kripto para ekosisteminde son derece önemli bir proje oldu ve IOHK, Cardano’nun ekosistemini genişletme ve onu daha fazla kendi kendine yeterli hale getirme sürecinde. Gelişmeler perde arkasında geliştikçe, Cardano dünyanın en büyük stake ağı haline geldi.

Stake edilen miktar

Staking Rewards tarafından sağlanan verilere göre Cardano, dolaşımdaki arzının %69’u stake edilmiş haliyle en merkezi olmayan ağ haline geldi.

10,26 milyar dolarlık piyasa değeri açısından yedinci en büyük kripto para birimi, Polkadot’u geride bırakarak en büyük stake ağı oldu.

Polkadot, dolaşımdaki arzının %60.87’sine sahipti ve onu sadece %1.53 stake’e sahip olan Ethereum 2.0 izledi.

IOHK CEO’su ve Cardano’nun kurucusu bu gelişmeyi kabul etti ve Cardano’nun aynı zamanda “en güvenli” ağ olduğunu kaydetti.

Ancak diğerleri, stake etme için kullanılan kripto paraların sınırlı kullanımı nedeniyle başarıdan memnun değildi.

Veri gözlemcisi Pieter Nierop’a göre, son yedi gün boyunca her gün ortalama 25,7 milyon yeni ADA yatırıldı. Ağa aynı anda 1500 yeni delege eklenmiş durumda. Oysa 8 Ocak’ta 1.895 yeni cüzdan oluşturulmuştu.

Image

IOHK Vakfı, Cardano sistemini yönetiminden bağımsız hale getirmek için çalışıyor ve yakın zamanda topluluk katılımını Cardano ekosisteminin merkezi haline getirmek için fund3’ü başlattı.

amcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin