Dev Bitcoin borsasının CEO’su: Bu altcoin henüz ralliye başlamadı
Dev Bitcoin borsasının CEO’su: Bu altcoin henüz ralliye başlamadı

Dev Bitcoin borsasının CEO’su: Bu altcoin henüz ralliye başlamadı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Gemini Borsası’nın kurucu ortağı ve CEO’su Tyler Winklevoss, Ethereum’un 1.200 $ civarındaki mevcut fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesinden %10 daha düşük olduğuna dikkat çekti.

Ayrıca Ethereum’un şu anki değerinin ‘boğa koşusu sırasında ucuz olduğunu’ belirtti.

ETH henüz ralliye başlamadı

Madenciler tarafından şu anda tutulan Ethereum miktarı tüm zamanların en düşük seviyesinde. Bu gerçek, Santiment’teki ekip tarafından aşağıdaki açıklama ve ETH madenci bakiyelerindeki düşüşü gösteren eşlik eden grafikle işaret edildi.

Bugün 35 ayın en yüksek değeri olan 1.153 $’lık yeni bir Ethereum belirlendiğinden, ETH madenci bakiyelerinin şu anda tüm zamanların en düşük seviyesinde olduğunu gördük. Bu durum ETH’nin henüz ralliye başlamadığını gösteriyor.

Ethereum destek olarak 1.200 doları almaya çalışıyor

Yukarıdaki grafikte gösterilen ETH madenci bakiyelerindeki düşüş, madencilerin çoğunun dijital varlık 1.000 dolar seviyelerine yükselirken Ethereum çantalarını sattıklarını gösteriyor. Bu, madencilerin daha az satması gerektiği ve Ethereum’un, ETH’nin beklenen 2 bin dolarlık değere ulaştığını görebilecek bir fiyat keşfi yolunda olduğu anlamına geliyor.

Ethereum, bu alanı desteğe dönüştürmek için konsolidasyona benzeyen bir şekilde 1.200 $ fiyat alanında işlem görüyor.

Winklevoss’un belirttiği gibi, Ethereum, 2018 yılının Ocak ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.432 $’ı yeniden test etmeye çok yakın.

Bitcoin 50.000 $’a doğru yoluna devam ederse, genel yükseliş momentumu Ethereum’a izin verebilir ve ETH yeni ATH’lerine ulaşabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir