Beklenen lansman gerçekleşti, bu altcoin %100 fırladı! Yükseliş sürer mi?
Beklenen lansman gerçekleşti, bu altcoin %100 fırladı! Yükseliş sürer mi?

Ünlü trader 2021’de 20 kat artacaklar dediği 7 Altcoin’i açıkladı

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto traderı Ben Armstrong, bu yıl 20 kat kazanç elde etme potansiyeline sahip olduğunu söylediği ilk yedi altcoin seçimini açıkladı.

O altcoinler

Yakın tarihli bir videoda, endüstride BitBoy Crypto olarak bilinen trader, 205.000 abonesine gizlilik merkezli Brave tarayıcısının Ethereum tabanlı kripto varlığı olan Basic Attention Token’ın (BAT) önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söylüyor.

Altıncı sırada, sanal oyun dünyası The Sandbox’ın yardımcı program tokenı SAND var. Armstrong, protokolün yol haritası veya fiyat analizi nedeniyle değil, temelleri nedeniyle SAND’ı listeye dahil ettiğini vurguluyor.

Beşinci sırada mevcut blok zincirlerine son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir protokol olan Elrond (EGLD) bulunuyor.

Dördüncü sırada yer alan, çapraz zincir veri oracle platformu Band Protocol (BAND). Armstrong, merkezi olmayan oracle alanında piyasa payı için rekabet ettiği için gökyüzünün bu proje için sınır olduğunu vurguluyor.

İlk üç sıra

Üç numarada, farklı blok zincirleri arasında veri aktarımını sağlayan bir protokol olan Cosmos (ATOM) yer alıyor.

“Cosmos, bu birçok merkezsiz ekonominin birlikte çalışmasını sağlayan köprü kurucusudur. Yaptığı şeyin ölçeği çok büyük. Ve henüz potansiyeline yaklaşmadığını hissediyorum, bu da Cosmos ve kripto parası ATOM için 2021’de havai fişek anlamına geliyor.”

Armstrong, ATOM’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 31,59 dolardan 20 kat artarak kripto para birimini 632 dolara çıkaracağını belirtiyor.

İkinci sırada, Dash var. Kripto traderı, bu yılın Bitcoin fork’u için büyük olmasını bekliyor.

“Özel gönderme özelliğine sahip bu dijital ödeme çözümü, zirveye yakın tüm kripto para birimlerinin en hızlısıdır ve daha küçük projelerden herhangi bir hız farkı ihmal edilebilir … Hemen hemen anlık, bu yüzden Venezuela gibi kaosun ortasındaki birçok ülke diğerlerinden daha fazla ona yöneldi.”

Armstrong, projenin devasa kapsamının ve 10 milyonluk nispeten küçük dolaşımdaki arzının, kripto parayı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.532 $’dan 20x’e sağlam bir aday haline getirdiğini söylüyor.

En üst sırada ise tedarik zinciri yönetimi protokolü VeChain (VET) yer alıyor.

“VeChain’in faydasının çok büyük olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yıl tedarik zinciri izlemenin blockchain’de en çok kullanılan niş olmasını bekliyorum. Muazzam olacak. Tedarik zinciri takibi söz konusu olduğunda, VeChain gibi baskın bir güç olacak şekilde donatılmış bir proje yok. ”

Armstrong, VET’in kripto para birimi başına 2,00 ABD Doları değerinde olmasını beklediği için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,026 ABD Dolarından 20 katın muhafazakar bir hedef olduğuna inanıyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir