Celsius Network, popüler Altcoin’i 2021'in 2. çeyreğinde ekleyecek
Celsius Network, popüler Altcoin’i 2021'in 2. çeyreğinde ekleyecek

Celsius Network popüler Altcoin’i 2021’in 2. çeyreğinde ekleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimleri, piyasa katılımcılarının büyük getiri kaydetmesi ve ana akım benimseme önemli ölçüde arttığı için geçen yıl ivme kazandı.

Kripto ödül platformları da bu gelişmelerden faydalandı ve müşterilere yatırılan çok sayıda kripto para biriminde rekor yüksek faiz ödemelerine dikkat çekti.

Cardano ekleniyor

Ödül platformu Celsius Network, bugün erken saatlerde Cardano [ADA]’yı 2021’in 2. çeyreğinde desteklenen kripto para birimleri listesine ekleyeceğini duyurdu.

Bu, ADA sahiplerine, ADA’yı doğrudan zincir üzerinde stake etmenin yanı sıra, şu anda tek seçenek olan başka bir alanda getiri kazanma fırsatı verecektir.

Celsius CEO’su Alex Mashinsky, 1 Ocak’ta bir AMA’da ADA’nın eklendiğini doğruladı, ancak ADA’da sunulan getiri miktarı henüz açıklanmadı.

Celsius’ta APY aralığı, ABD içindeki kullanıcılar için %2,53 ile %16,16 arasında ve ABD dışındaki kullanıcılar için %3,3 ile %21,49 arasında değişmektedir..

Çoğu kullanıcı, teklif edilen APY’nin, ADA’nın zincir dışı stake etme riskini haklı çıkarmak için daha yüksek tarafta olacağını, özellikle de ADA’nın zaten stakerlara %4-5,5 arasında ödeme yapan bir PoS parası olduğunu düşündüğünü belirtti.

Yeni kullanıcıları getirebilir

Bu duyuru, yeni kullanıcıları Celsius’a getirebilir; bu, ağın yerel tokenı CEL’in bugün erken saatlerde FTX’te listelenmesinden sonra zaten gündemde.

Geçen ay şirket, 3,3 milyar dolarlık varlığın denetimi için blockchain analiz şirketi Chainalysis ile bir ortaklık yaptığını duyurdu.

Mashinsky, “Denetimimizin sonucu, üyelerimiz ve genel olarak sektör için daha fazla güven ve şeffaflık inşa etmek için büyük bir adımdır” ifadesini kullanıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin