Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın
Kripto market değeri 3 trilyon dolara ulaştı: BTC ve ETH piyasada baskın

Tanınmış analist: “Bu üç altcoin bu ay patlamaya hazırlanıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış kripto para analisti Typer Swope, bir büyük ve iki küçük altcoinin bu ay patlamaya hazır olduğuna inandığını söyledi. Peki hangi üç altcoin yükselişe geçecek?

Swope, yeni bir videoda, Ethereum ve her biri 90 milyon dolardan daha az piyasa değerine sahip iki kripto varlığının önümüzdeki haftalarda yükselişe geçeceğini tahmin etti.

Analist: “Ethereum için kemeleri bağlayın.”

Swope önce Ethereum’da yükseliş öngördüğünü söyledi ve 2.0’ın başarılı lansmanını vurguladı. Analist bunun 2021’de Ethereum 2.0’ın sürekli başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesini beklediğinin sadece 0. Aşaması olduğunu vurguluyor.

Swope’un ilk düşük kapasiteli seçimi, Alman merkezli bir kurumsal blok zinciri çözüm firması tarafından inşa edilen Unibright (UBT).

“Kurumsal DeFi patlaması yolda, bu üç altcoin etkilenebilir”

Analist, Coke One North America’nın (CONA Services) yaz boyunca Unibright’ın geliştirmede önemli bir rol oynadığı açık kaynaklı bir girişim olan Baseline Protocol ile bir blok zinciri tedarik zinciri projesi başlattığını belirtti.

Swope ayrıca, Unibright’ın Baseline ile ilgili müşteri projelerinde ilerlemeyi açıklayacağı ve şirketin “genel kullanılabilirlik sürüm adayına yaklaştığını” söylediği birleşik teknoloji yığınlarını sergileyeceği 10 Aralık’ta gerçekleşecek bir demo etkinliğine işaret etti.

Analist şöyle diyor:

İşletme olmadan, DeFi kilitli toplam değerde (TVL) yaklaşık 14,5 milyar dolara çıkabildi. Kurumsal DeFi’nin kilidi açıldığında ne olacağını düşünüyorsunuz? Bu TVL fıstık gibi görünecek.

Swope ayrıca bir tedarik zinciri optimizasyon platformu olan Morpheus.Network’ten (MRPH) de bahsetti. Analist, Morpheus’un Coca Cola ile bir ortaklık kuracağını tahmin ederek, iki şirket arasında çok sayıda örtüşen kişisel bağlantıya işaret ediyor.

Coca-Cola iş birliği her şeyi değiştirebilir

Analist, Morpheus’un İş Geliştirme Direktörü Benjamin Smith’in, Coca-Cola başkanı Brian Smith’in oğlu olduğunu ve aile bağlantısının iki kurum arasında bir ortaklıkla sonuçlanıp sonuçlanmayacağını sorguladığını belirtiyor. Swope’a göre Meksika Finans Yürütme Enstitüsü’ne (IMEF) aktif katkıda bulunan ve Coca Cola FEMSA ile çalışan Carl Wood, iki firmayı daha da birbirine bağlayan Morpheus ekibine katıldı.

Kripto analisti, tedarik zinciri şirketinin Latin Amerika’da faaliyet gösteren Coca-Cola FEMSA ile bağlantı kuracağını ve Unibright’ın Kuzey Amerika’yı kapsayacağını tahmin etti.

CoinMarketCap’e göre MRPH, bu yazı yazılırken 0,389 dolar civarında işlem görüyor. UBT ise 0,594 dolar civarında.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin