Bitcoin

Ve sonunda Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek düzeyinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üç yıl sonra Bitcoin fiyatı zirveye geri döndü. Ama bu sefer tamamen farklı bir kurulum söz konusu.

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 19.783 $ ‘ı kırdı ve 2017 boğa rallisi sırasındaki önceki rekorunu aştı. O zamandan beri, kripto para birimi bir şekilde 19.600 dolara düştü, ancak inanılmaz derecede değişken ve fiyatı dakikalar içinde yüzlerce dolar değişiyor.

Bitcoin’in fiyatı 2020’nin başından bu yana% 170’in üzerinde yükselirken, bu boğa koşusu gerçekten ciddi bir şekilde Ağustos ayında başladı. Geçen hafta ATH denemesi 19.484 dolarda takılınca BTC/USDT’nin 17.000 doların hemen altına kadar sarktığını gördük.

Ancak hafta sonu yeniden yükselen trende giren Bitcoin, Yeni haftaya da yükseliş eğilimiyle başlayınca ABD işlem saatleri açılışıyla ivmesini daha da artırdı ve ayrıca  2017 yılında en eski kripto para borsalarından Bitstamp borsasında görülen 19.666 dolarlık rekorun egale edildiğini gördük.

En yüksek seviyelerde muhtemelen long işlemlerinin kar al seviyeleri çalıştığından satışlar gelen Bitcoin pazarında 19.600 dolara kadar bir gerileme görüldükten sonra yükseliş eğiliminin devam ettiği görülüyor. Önümüzdeki saatler oldukça volatil geçecek gibi görünüyor. Bitcoin pazarını yakından takip ediyor olacağız…


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin