Tüm zamanlar rekorunu tazeleyen Ethereum’da bu seviyelere dikkat!
Tüm zamanlar rekorunu tazeleyen Ethereum’da bu seviyelere dikkat!

Yükseliş ivmesi kazanan Ethereum bu seviyeye yeniden gelebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum yükseliş ivmesi kazandı ve ABD Dolarına karşı 550 Dolarlık direnci kırdı. ETH fiyatı %8’in üzerinde arttı. Boğalar 600 veya 620 dolar seviyesini hedefliyor gibi görünüyor.

Ethereum, 530 dolarlık direnç seviyesini kırdıktan sonra yeni bir artışa başladı. Fiyat 550 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayla büyük bir engeli aştı.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 540 dolar civarında dirençle kilit bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu.

Parite pozitif bir bölgede işlem görüyor ve 600 dolar veya 620 dolara yükselebilir.

Ethereum fiyatı %8 arttı

Haftalık analizde, Ethereum için 550 dolarlık direncin önemini tartıştık. ETH fiyatı istikrarlı bir yükseliş yolu izlemeye başladı ve 540 dolar ve 550 dolar seviyelerine yakın birçok engeli aştı.

Bitcoin fiyatı da 18.200 doların üzerine geldi ve Ethereum’un 550 dolarlık direnci temizlemesine yardımcı oldu. Saatlik ETH / USD paritesi grafiğinde 540 dolara yakın dirençle kilit bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde de bir kırılma yaşandı.

Ethereum Price

Parite, 565 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üstüne yerleşti. Ethereum 590 dolarlık direnç seviyesini test etti.

590 dolar seviyesinin üzerinde net bir kırılma, 600 doların üzerinde daha fazla kazanç için kapıları açabilir. Belirtilen durumda, fiyatın yakın vadede 620 dolarlık direnci veya 623 doların yükselişini tekrar ziyaret etmesi muhtemel. Herhangi bir başka kazanç, muhtemelen fiyatı 650 dolar seviyesine doğru itebilir.

ETH’de düşüş olursa

Ethereum 590 dolarlık direnç seviyesini geçemezse, küçük bir düzeltme yaşanabilir. İlk destek 580 dolar seviyesine yakın.

580 dolar seviyesinin altındaki olumsuz bir kırılma, uzun süreli bir düşüş gerektirebilir. Bir sonraki büyük destek 560 dolar ve 550 dolar seviyelerine yakın, ardından 100 saatlik basit hareketli ortalama geliyor. Daha fazla kayıp, Ethereum’u 530 dolarlık destek seviyesine doğru götürebilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kaybediyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça üzerinde.

Destek Seviyesi: 550 dolar.

Direnç Seviyesi: 590 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin