https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/
https://cryptopotato.com/ripple-price-analysis-following-massive-roller-coaster-action-xrp-bulls-battle-to-defend-0-37-support/

3 milyar XRP’ye sahip olan borsa Flare’ın Spark airdrop’unu desteklemiyor – Peki ama neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase’in Flare’nin Spark airdropuna katılma olasılığı düşük. Peki 3 milyar dağıtılmamış tokene ne olacak?

ABD’nin önde gelen borsası Coinbase, görünüşe göre son zamanlarda tartışmaların odağında.

Bu sefer, Flare Networks’ün Spark (FLR) tokenının yaklaşan airdropuna katılmayı reddettikten sonra XRP topluluğunu kızdırdı.

Flare Networks, tüm XRP adreslerinin anlık görüntüsünün 12 Aralık’ta alınana kadar Coinbase’in token desteğini etkinleştirmesinin muhtemelen çok geç olacağını iddia ediyor.

Coinbase ve Kraken airdropa katılmayacak

XRP, Şubat 2019’da Coinbase’de kullanıma sunuldu. O zamandan beri, dünyanın en büyük borsası şu anda yaklaşık 1,9 milyar dolar değerinde üç milyardan fazla token biriktirdi.

Coinbase’in Spark airdropundaki sessizliği, kullanıcılarının bir kısmının farkında bile olmayabileceği anlamına geliyor. Bu nedenle XRP sahipleri 1:1 oranında alacağı ücretsiz token fırsatını kaçrımış oluyor.

Flare Networks, kullanılmayan tüm tokenların kalan kullanıcılara yeniden dağıtılacağını belirtiyor.

Bitstamp ve Binance gibi çok sayıda üst düzey borsa, token dağıtımına katılım hakkında şimdiden duyurular yaptı.

Bununla birlikte, destek ekibi tarafından yayınlanan 28 Kasım tarihli bir tweet’e göre, Kraken’ın airdropu destekleme planı da bulunmuyor.

“Şu anda bu airdrop/fork’u destekleme planımız yok. Koinlerinizi kontrol ettiğiniz cüzdana çekmeyi düşünebilirsiniz. Kraken, geçmişte meydana gelen veya gelecekte meydana gelecek airdrop’lara destek vermek zorunda değil. “

Coinbase için zor bir hafta

XRP Ordusunun öfkesi olmasa bile Coinbase için zor bir hafta oldu. Borsanın CEO’su Brian Armstrong, Steven Mnuchin’in kripto cüzdanları üzerinde planlanan düzenleyici kısıtlamayla ilgili tweet’ini takiben kötü haberlerin taşıyıcısı olarak acımasız bir düşeşe yol açtığı için birçok kişi tarafından suçlandı.

Coinbase ayrıca The New York Times tarafından kısa süre önce yayınlanan ve borsanın çeşitlilik politikalarını eleştiren bir yazıya da konu oldu.

Hepsinden öte, Coinbase bu haftanın başlarında Amazon AWS kesintisi nedeniyle bağlantı sorunları yaşadı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin