Bitcoin fiyat analizi: ATH'yi kırdıktan sonra BTC için sonraki olası hedefler
Bitcoin fiyat analizi: ATH'yi kırdıktan sonra BTC için sonraki olası hedefler

Bu seferki Bitcoin rallisi öncekilerden neden farklı? Spot piyasası kontrolde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ile birlikte tüm kripto piyasası muazzam güç belirtileri gösteriyor. Boğalar tam kontrole sahip gibi görünüyor ancak ayılar, kripto para biriminin son 19.500 dolarda yaşanan reddin ardından kontrol kazanmaya çalışıyor.

Bitcoin yükselişe devam etmek için 19.000 doların üzerinde kalmalı

Satıcılar kripto parayı 18.800 dolara kadar düşürdü ve buradaki satın alma baskısı oldukça yoğun. BTC yakın vadede güçlü kalmaya devam ederse, bu seviyenin 19.000 dolar seviyesini aşan bir toparlanmanın katalize edilmesine yardımcı olması ve sonuçta daha da büyük bir yükselişe yol açma olasılığı güçlü görünüyor.

Bir analist, kripto paranın aşırı ısınma belirtileri göstermesine rağmen, spot piyasanın fiyat hareketini kontrol ettiği gerçeğinin, bu işaretlerin tamamen alakasız olabileceğini gösterdiğine dikkat çekiyor.

Bitcoin, şu anki 18.950 dolarlık fiyatıyla marjinal olarak işlem görüyor. Bu, direnç görevi gören 19.000 dolar seviyesinin altında oldukça önemli bir nokta. Bu seviyenin altında yaşanacak herhangi bir düşüş, BTC için ciddi olabilir ve potansiyel olarak kısa vadeli kayıplar görmesine neden olabilir.

Türev piyasası kontrolü spot piyasasına bıraktı

Tipik olarak Bitcoin fiyat hareketi türev piyasası tarafından kontrol ediliyor. Bu da fonlama oranları gibi göstergelerin kullanımını oldukça faydalı hale getiriyor.

Ancak bu ralli sırasında, kontrol spot piyasana geçmiş gibi görünüyor ve bu da şu anda bu göstergeleri büyük ölçüde işe yaramaz hale getiriyor. Byzantine General isimli bir analist, Twitter’dan bu durumu şöyle özetledi:

Biraz çılgınca ama bu sefer aslında farklı. Türevler aşırı ısınmış durumda ancak şu anda kontrol spot piyasasında.

Bitcoin’in günlük kapanışına doğru 19.000 dolara nasıl tepki vereceği, tüm piyasanın önümüzdeki günlerde ve haftalarda nereye yöneleceğine dair bazı ciddi bilgiler sağlayacak.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin