bithumb
Bithumb kripto borsası, COVID-19 nedeniyle bazı ofisleri geçici olarak kapatıyor

Bithumb kripto borsası, COVID-19 nedeniyle bazı ofisleri geçici olarak kapatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bithumb kripto borsasının Gangnam’daki çevrimdışı destek merkezi COVID-19 nedeniyle kapanıyor.

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Bithumb, devam eden COVID-19 salgını nedeniyle bazı ofislerini kapatmaya hazırlanıyor.

23 Kasım’da yapılan resmi bir duyuruya göre, Bithumb, COVID-19’un yayılmasını önlemek için Gangnam’daki çevrimdışı destek merkezini geçici olarak askıya alacak. Bithumb, koronavirüs hastalığının yerel olarak doğrulanmış vakalarının sayısının arttığını ve yerel yetkililerin daha önleyici tedbirler almasına neden olduğunu kaydetti.

Bithumb’ın Seul’deki destek merkezi, bir sonraki duyuruya kadar 24 Kasım’da kapalı olacak. Bu arada, Bithumb bir online müşteri destek merkezi bu faaliyetleri devralacak.

Bithumb, son aylarda blogunda aktif olarak yayın yapıyor, ancak duyuruların hiçbiri, yöneticilerini hedef alan rapor edilmiş bir soruşturmaya değinmedi. Bildirildiği üzere, Güney Kore polisi, iddia edilen dolandırıcılıkla bağlantılı olarak Bithumb’ın ofislerine en az iki baskın düzenlerken, şirketin başkanı Lee Jung-hoon’un sorguya çekildiği bildirildi. Bithumb, henüz olayla ilgili bir yorum yapmadı.

Salgın, şu ana kadar blockchain ve kripto endüstrisi üzerinde büyük bir etkiye sahipti ve görünüşe göre 2020’de Bitcoin’in (BTC) parabolik yükselişinin arkasındaki temel nedenlerden biri oldu. Bazı endüstri yöneticilerine göre COVID-19, Blockchain endüstrisini etkiledi, ancak blockchain inovasyonu ve benimseme talebinin artmasına neden oldu.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin